Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo ljudovi prodje 7 dana i kako to obicno ide i novi update
Malo sam ocistio box danas zasilikonirao sta god sam mogao radi mirisa
Sve ide po planu i programu za sada malo imam problema sa temperaturom kad se probudim ode do 30 C (padne vlaga) a sve ostalo je ok Svakoga dana u svakome pogledu sve vise napredujemo
Evo i slika da ne davim ...
21 dan
Kupusara prava zalio je dok nije 10% izaslo vode pogledao ph vode i ide na bolje sad je 6,3 do kraja nastavljam sa zalivanjem cesmovacom 7.5 dok ne dodjem do 6,8 . Pocela je prve pistile izbacivati pre 4-5 dana i dobila je ime Suza (po uzoru na Susan Boyle da bude masna i debela)
A evo i Milke
Stara je 5 dana (od sirenja prvih listica) napreduje i ona mada mi se cini sporije od Suze,kontam sbog vise zemlje pa joj treba duze da udari dno sa korenom
Evo i zajednicke bas se lepo druze
Drugari do ovde sam znao sta kako a odavde samo teorijski pa imam pitanje za vas !
Do kada da drzim MH lampu da mogu vegetirati Milku da ne skodi cvetanju Suze ?
To je to od mene za ovaj update.Kao i uvek ostanite mi zdravi i veseli pozdrav od Squerlz-a !
Nemam nikakvih problema sve ide kako treba po planu i programu
Evo i slika
Suza 28 DAN (4 nedelje zivota)
Zalio sam je pre 3-4 dana sa 1,5 l ph 7.5 cesmovaca(runoff 6.5).Dao joj malo manje od pola doze plantele cvet i slavol jednu dozu super je podnela ne zali se cak mislim da joj je leglo.Otkinuo sam prva 2 lista i dodao zemlje koliko sam mogao odozgo.
Pocelo je strecovanje svako 2 dana je vezujem da ne leti
Formiranje hedova
MILKA12 DAN
Samo zalivanje po 1/2 l na 2-3 dana sledece zalivanje zalivam da vidim runoff
Ekipa to je to budite mi zdravi i veseli kao i uvek pozdrav od Squerlza
Slabo nesto al mi i odgovara posto imam aktivnog uglja ali mi se ne pravi filter jel mislim da ce da mi stopa ispuh (koji je ovako taman) Pocelo nego sta
Dobro klimu i odrzavas s obzirom na velicinu boksa i lampe. mislim da ce ti se vlaga popraviti kad Milku zalijes s par litara vode. Probaj im tempo zaljevanja tako uskladiti da svaki drugi dan jednu zalijes.
Prodje 7 dana vreme je za upodate 35 DAN GROWA +- 3 DANA
Vlaga i tem ok u granicama normale.Ove nedelje sam imao problema ! Sipam po 1 l - 1/2 l vode sa podesenim 6.6 Ph (kao sto je run Ph off-a).Desava mi se da dok lapa radi 10sati je ispravljena a onda klone iako ima vode izgleda da je slab(2-3 mm rupe sam napravio busenjem srafcigerom umesto 0.5 cm - 1 cm) odvod sutra vadim uz maksimalnu paznju da ne ostetim korenje,dopunjujem zemljom i provreavam da nije root rot
Naravno idu slike kao sto svi volimo
SUZA 35 DAN
Ona mi pravi problema kod zalivaja
Imam goste 3 dana izgleda da je stealth grow proso bez problema zato ne mogu da dodjem do boxa da ih vezem i izravnam vrhove
Pumpaju se hedovi pije se voda na 2-3 dana Dao punu dozu pre 3 dana nista ko sto kaze Pikac .
MILKA 19 DAN
Kao sto rekoh dosli mi gosti kasni sa LST-om.Razvija se super samo gura
Za jedno vece je toliko isla u sirinu da je dohvatila ventilator i skinula sebi citavih cm od vrha lista cista kamikaza
I evo jedna zajednicka slika nije nesto ali cisto da se vidi da je vec guzva nadam se da cu se snaci nekako
Prolazi 7 dana sve brze sto je super Drugari
budite mi zdravi i veseli kao i uvek pozdrav od Squerlza
Ove nedelje sam izvadio Suzu iz saksije zato sto sam mislio da su rupe male na dnu.Bio sam u pravu vise nemam problema sa dropingom listovoa iliti ne sedi vise voda dugo na dnu, kad sam vec izvadio dopunio sam zemlje dole i sa strana
SUZA 42 DAN
Pozajmio sam fotic da ovu priliku pa su malo bolje slike
Milka 28 DAN
Pocelo cvetanje sve po planu i programu
Evo i sve skupa
Nikad brze nije prosla nedelja samo prolete umalo da zaboravim da je vreme ze update Ekipa
budite mi zdravi i veseli kao i uvek pozdrav od Squerlza
49 Dan Suza
2 puta voda posle poslednje pune doze plantele cisto da budem siguran da plantela ne pali biljku.Iz Sweet Seedsa kazu da je danas vreme za secu po deklaraciji.Koliko jos ? Ja smatram da je @Barbarossa-ina prognoza prilicno tacna da je drzim do 60 dana
Skinuo sam celu granu da probam za znanost sto kaze kolega @1310 !Nije dobijala svetla sto kazu Ameri sucker head Mogu sa sigurnoscu reci da je jako lep rad
Pumpaju se hedovi fan listovi idu ka sijalici "nakostesili" se ka njoj sto kazu da je dobar znak
Milka 42 DAN
Milka je prosla isto kao Suza izvadio sam je da prosirim rupe na dnu jel sam primetio da i ona ima problem sa odvodom.Za nove clanove preporucujem da obavezno naprave odvod sa rupama min 5 mm pa na vise da ne bi stresirali kao ja !!!
Cini mi se da ce biti bolja od Suze i da cu dobiti vise iz nje
Evo i jedna zajednicka
Puni se box voleo bih da skinem Suzu sto pre da napravim mesta za Milku
Ekipa molim vas kad mislite da najranije Suza moze pod makaze ?
Guzva je ...
Kao i uvek budite mi zdravi i veseli do sledeceg update-a pozdrav od Squerlz-a.
Hehe E je lijepo vidjet zdrave biljke!
Za tajming najbolje bi bilo konzultirati Barbarosu, još malo u svakom slučaju
Mislim da si one ne smetaju jedna drugoj pa po tom pitanju, opušteno.
Ak te želja vuče, skrati je za jednu - dvije glave, a ostatak nek sazrijeva