Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Laganini Updejtić čisto vipe foto al eto koju imam za reći.. Male u manjom potu više nema otišla je kao poklon nisam ju popušio
Ove tre nastavljaju bitku i to dobro rade.. Maloprije nahranjene svaka po 3 l vode blooma, boostera pa ćemo vidjeti šta nosi sljedeći tjedan.. Ja se nadam što bržem kraju jer već sam nervozan i dosta mi je. Heheeh
Eto koji fotos i za tjedan dana isti mjesto isto sve
Prva stvar jedna ide danas u sušaru a druga da dve nastavljaju dalje još sigurno 7 dana minimum. Još se fino puno i dobile su maloprije dozu papice.
Bit će koja slika suhog kifa od ove prve nisam još ni krenuo makazama na nju zagrijavam se al je samo odvojena
Nešto suhih što sam skinuo prije tj. Dana
Sve uredu..i eto slikice preostale dve u pohodu.
Do sljedećeg tjedna lijep pozdrav budite dobri, zgodni i naduvani
Pala je još jedna danas
A ostala još jedna u boxu i ide dalje još nedjelju dana sigurno
Danas joj derem papicu još pa mislim od sljedećih dva tri puta samo voda i cap,. Al bit će još jedan up prije rezanja.. I to bi bilo to do sljedećeg puta.. Budite te dobri i naduvani
Zalivrna prekjučer full dozom top max i bloom a. čekam do sutra pa novo zaljevanje al ide čistak voda pa ću vidjeti kroz 3 dana šta ću ili dalje ili pod škare. Fino se ona još puni pa ću da ju puštam neka se puni
Eto koja slikica pa kad budu radile škare ide i up..
Pozdrav svima
I došao ktaj napokon..
Htjeo sam pustit i duže al ide u ponedjeljak novo u zemlju tako da ohladim box malo. Hehe
Šta reći nego da sam trebo sve pustit ovoliko al dobro.. Razlika je ogromna što se tiče veličine i tvrdoće kifova..
Neću da dalje radim dnevnik bit će koji foto h galeriji i to bi bilo to..
Pozdrav svima. Pozdrav Vutro
Hvala svima na podršci