Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sadio sam i u cošu i svakako.. Nema to veze i nekog pravila da se tako mora.. Stvar je samo kako ćeš ih širit a fala bogu može ih se natezat i u krug i u trokut ili šta već hoćeš.. Samo više zajebancije ima i gubitka vremena.. Još jedno ili eventualno dva savijanja nek samo grane izađu i puštam ih u nebesa
Hvala brate
Eto zelenog opet nakon samo 6 dana
Eto ukratko šta sam radio ove dane .. Biljke od zadnji put zalivene jučer drugi put sa 1,5 l vode(FISH MIX 1,5ml, 1,5 REMO N. C.,2ml ACTI VERA, 2ml BIO HAVEN, 1,5ml CALMAG) svaka bez obzira na ovaj manji pot i ona fino cucla i dobro se i ujednačeno suši sa ostalim bikljama za sada...dotezanje svaki drugi, treći dan i čim se ukaže prilika a bit će kroz dan, dva da se već lagano raširiti i pokoja grana i tako dalje i dalje i boom bloomjedva ćekam da vidim to cvjetanje a nadam se i vi dragi moji koji me prate i ne prate
Biljoze zdrave i u punom gasu, nema nikakvih problema i nadam se tome do kraja
Lijep pozdrav do sljedećeg upa
Budite zdravi i vuvuzelisani
Ebeš mi sve ja ne znam dal ti mene sada zaj. ili ti to stvarno..?
Koliki naslov ime dnevnika kako oš.. Sve ti piše brate moj. Hahaha.. Nasmija me.. Autosi su
A ostala mi misao koju sam zaboravio nadovezati, Dnevnici se čitaju a ne gledaju.. Gledanje zadnje na meniju
Vrijeme da osvježim dnevnik malo. Aždaje zaljevam svaki treći dan sa 1,5vode manji pot a veća 3 pota sa po 2l(acti vera,, REMO N. C., FISH MIX, BLOOM LAGANO, TOP MAX, HAVEN .
Malo tu i tamo dotegnem pta treba, a i porezo sam par listova koji baš tu nisu trebali biti
Napreduju dlakice uskoro u cvjetanje 3 dana max i izdužiti se koliko se izduže
Neću ništ više dirati neka sad pucaju u nebesa.. Zdravlje jako dobro, napredak jako dobro a i mirisu vrlo dobro
Dalje isti tempo zaljevanja i svaki put ide hrana u šta više reći negi opalit fotkice..
Pozdrav ekipa i hvala na potpori
Budite mi dobri i naduvani
I tako cure odradile 28 dana vege faze i 29. Dam u cvjetanje lagano.. Eksplozija u 3 dana totalna sto će te vidit i po slikama
Jučer ful doza vode po 2.5 l veći potovi i ovaj jedan manji 1.5l.dao blooma po 4ml svakoj, top max 1ml,REMO N. C 2ml i bio haven 2ml..krenula strečika pun gas i baš su postale mnogo divlje pizdice
Natezati ih više ne planiram neka sada pruže svoje grane ka suncu to jest da je umjetno al fecera pravo haha
Tu i tamo maknuti ko listić malo ih razrijedit sutra i onda sve ostalo po potrebi malo pomaknuti i mrdst i gledati kako se pune daj bože samo neka je zdravlja a sve ostalo će bitia zdravlja za sada pucanje kakav k dren Hahaha
I mislim da je to to za sada što sam trebao reći a eto i malo slikica.
Lijep pozdrav do novog UPa bee good stay high ekipos
Biljke sam počeo zalevati svaki drugi dan budu lagani potovi ko pero što je znak da dobro klopaju i piju a i zdravlja im ne fali 2,5 l u večim i ovu u manjem potu 1,5..
Cvjetanje sam počeo mjerit po ovoj u malom potu jer je prva krenula što će te i vidit na slikama,a ove druge jedno 3,4 dana kasne al su se zato strečale i veće su duplo.. Mali pot sam morao podići jedno 25 cm sigurno da bude tu u ravnini sa drugim curama.. Šišanje palo prije 2 dana, poskidao sve dole i malo ih proredio i mislim da je to to što se tiče toga do kraja.. Cure imaju Miris divan frutićke prave šta reći više dragi vuvuzelaši čekam da se pune i pune i pune i pune i da ih počnem dimit pa da ja opalim koju sliju i do sljedećeg tjedna da mi budete dobri i naduvani
Eto narode biljke napunile 42 dana ukopno i mnogo sam ponosan na svoje sada već djevojkezaljevanje redovo svaka 2,5 ili 3 dana sve primaju fino.. Ide danas po drugi put zaljevanje za full dozom bio blooma, top maxa, REMO N. C i haven 3 l veliki potovi 1,7 manji. Curke se žestoko pupaju, mirišu i zdravlje ih služi fantastično.. Nema apsolutno nikakvih problema, nametnika itd.. Pa iskreno nemam vam šta više reći, samo da udarim koji fotos i ajd bok do sljedećeg tjedna.. Hehehe.. Budite mi dobri i naduvani
Ljubi gospodin zelenko
Eto lagano guranje ka finišu
Veselim se kao malo djete poklonima a i više . Ovo je sad najgori period i nestrpljivost je također prisutna.. Oće li više.?!! . No samo ulagano nema žurbe niti neke napete situacije. Žene divno izgledaju i mirišu čudesno.. Punjenje je na max zdravlje isto, a sve ostalo standardnim tokom zalijevanje,tu i tamo bacim oko i ako bacim pogled najkasnije buđenjem trećeg dana i to je to..
Eto koja slikica stojte mi dobro, zdravo i naduvano
Ustvari nemam ništa puno za reći s tim da je sve ok u boxu i da mislim da imam prvog pobjednika za pod makaze jer je počela bacat mnogo brown dlakice jesenje bojr,al naravno neće još a i to je bar moje mišljenje.. Zaljevanje standardno i eto koja fotkica i do prvog rezanja neću više radit ul.
Do tada lijep pozdrav i Stojte mi dobro