Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zavrsila treci tjedan cvjetanja i sada se nalazi na pocetku cetvrtoga. Trebat ce tu jos 35 dana do kraja po mojoj procjeni. Jos iducih 7 dana se druzim sa njom pa je napustam na 10ak dana. Poceo se miris osjetiti a i ljepljivost na prtima kada je dokatnem takoder. Lampa je na 75% ili 230W snage rekao bih taman za nju.
Iduci cetvrtak-petak ide iduca runda palminog pepela i to 100gr kao top feed.
Malo sporije cvjeta nego sam ocekivao ali nije problem. Tjedan gore ili dolje mi ne igra veliku ulogu ali bilo bi bolje da je krace zbog temperatura koje dolaze. Do iduceg puta
Acid doug ih je imao nekoliko uz dva puta se sam topao,ali u tom slučaju,nastavlja jedan vrh i dva koja bi dobio samim topanjem!
Neču slike keljit ,ima u temi o mutacijama...poliopoid sam imao više puta,ali nikad se nije razvio kao što vidim neke....ovaj od Beštije mi se čini da bu monstrum. Jedino flat steam mi je drek i tu granu odmah odrežem,jer lagano fobije buđ!
Ljepo se vidi razlika kad biljka ima hrane koliko može absorbirat. Idem update roknut,da tu ne duljim!
Svaka čast kolega,postavio si neke nove standarde
Pozdrav svimaNi ja ne želim smetati i kvarit dnevnik ali @0Marac0 složio bi se sa tobom I meni po listovima izgleda da vuče neku mutaciju što je ovdje gotovo neprimjetno i nebitno,bar meni izgleda prelijepo oblikovana i zahvalna na ljubavi i brizi koliko joj posveti gospodin beštija kojem se divim na svemu od kad pratim forum i posebno pohvaljujem ovaj niz dnevnika,znanja,kulture,ljubaznosti i savršeno uzgojenih biljki ...
@Ćyro evo poklanjam ti ga kad bude gotov @0Marac0 tako sam zadnji put izgbjegao na lavender og. Cim sam vidio naznaku samo sam na vrhu razdvojio granu nekih 10cm od vrha
i nije se stigao formirati. Ovdje sam ga kasno skontao iako je grana cijelo vrijeme bila deblja od drugih nije se odavao skroz do kraja. Meni relano osim vizualnog efekta nema nekog benifita. Ta naguzvana masa u njemu mi se nikako ne svida i taj vrh ce ici u hash odmah cim ga skinem. Mozda nije tako ali mislim da mu je i potencija slabija od klasicnog vrha?
@Head of Green Berets zadovoljstvo je citati tvoje postove. Pokazujes uvijek pozitivnu energiju i respekt bez da trazis nesto zauzvrat. To je u biti i sve ono sto ova nasa zajednica i je. Nesebicno davanje bez trazenja necega zauzvrat, zato i jesmo to sto jesmo. Nekada mi se uopce ne da raditi dnevnik i dokumentirati sve to, ali kada vidim da netko poput tebe uziva u tome onda mi ne bude tesko. Veliki od mene i veliki pozdrav!
Potpisujem sto kolega gore kaze, od rijeci do rijeci!
A sta se polipoida tice, znas gdje zivim, ljeto ide, soba ima a i moje ce bit spremno taman kad ljeto najlipse udari, u Augustu.
Nalazimo se na pocetku petog tjedna cvjetanja. Danas sam joj dao dozu floresa i biobloombastik pk. Prije dva dana sam dodao 100gr palminog pepela i sad iducih 10 dana ce biti na vodi posto necu biti pored nje. Razmisljam da je pustim do kraja samo na vodi jer nemam potrebe da vise dodajem bilo sta. U zemlji ima svega za jos jedan grow do pola bez problema.
Evo me nazad, big bud je prezivio i bez mene i sasvim dobro mu ide. Zavrsava se sesti tjedan cvjetanja ako sam dobro sve sracunao, morat cu pogledat tablicu gdje zapisujem. Usla je u sami finish i ostalo je jos to izgurat da se cisti boks i spremi za ljetnu stanku. Malo sam u fazi da mi ova biljka nije ni trebala ali budem to zavrsio na pravi nacin. Zadnjih par zalijevanja je bila samo cista voda i to na daljinu sa neki skoro soma km. Sta je tehnologija, neka je.
Do kraja vise nema gnojenja nego samo voda. Za nekih 14-18 dana mogla bi i berba.
Jako slicno kao sa B52, ne baca mnogo po liscu, ali zato su pahulje sitne i ima ih milion i ubila se za extraktovanje zbog arome koja tada bude sa drugog sveta nmgu da docekam tvoj utisak, kao stavio bi ga na listu, al bojim se razocarenja posle bombe
Nisam probao B52, vidim da je neki kros sa big bud ako sam dobro vidio. Cudno skroz raste, nabijena od pocetka. Moguce da sam trebao onu vitku ostaviti ali ova ce biti pravi indika feno. Zavrsiti ce u nekoj ekstrakciji samo jos ne znam kojoj, vjerojatno u ulju. Od dijela sto sam radio do sad nakupio sam 1,5 deci ulja
Skoro pola zavrsilo u dozi, predobro radi mix sativa i indika.
Kraj, biljka je obrana jer ju je napala plijesan. Zadnjih 14 dana je vani 70%+ vlaga i dobrila je po njonji, bilo je neizbjezno. Dijelove koji su bili sumnjivi sam komplet bacio. Na kraju nije bilo previse otpada ali nakupilo se i prave robe. Dio u hedove a dio ide na led za hash.
Kada se pogledaju hedovi opravdava ime big bud. Da sam isao planski da popunim boks bila bi ogromna ali i ovako je dobro. Mogla je jos ici barem 7 dana ali nisam htio riskirat jer kisa i dalje pada i pada. Opskrbio sam se sa svim i svacim i sad sam miran do jeseni i duze.
Bestija hvala sto si nam pruzio zadovoljstvo pracenja jos jednog tvog uzgoja, cestitam ti na berbi, veliki respekt! Steta sto “moj” polipoid nije prezivio
Čiro ja mislim da je buđ i krenula od njega
Kad dobijete buđ,pogledajte u vrh. Meni je krenula jer sam cropao grane previsoko,pa kad su se nodovi pospajali u vrh(colu),na mjestu gdje sam cropao se počeo radit ,a skuže se izvana,mali listići krenu trunut od vrha prema van. Ako se povuče,a on odmah odpadne,tu odmah trrba pregledat!
4.slika najbolje pokazuje kako krene kad zahvati stabiljku!
Baš mi je žao,Beštija!!!
Pogotovo jer je kod tebe sve uredno i na tome ti svaka čast
Jao ja stavio one svoje pc ventilatore u box,jedva da miču lišče
Uzeo sam preslabe ventilatore ili treba jača voltaža. Odluka je pala,ččistim stupni vent i vračam ga nazad
Taj šajba več 7.godinu i ne kvari se....ove nove kad se stave vodoravno,odu jako brzo. Dulje ,puno dulje traju kad se strana gdje je motor,spusti par centimetara niže od druge,inače u jednom trenutku iskoči iz ležišta i pregori!
Sve mi neugodno za ventilatore. Prije paljenja sam se primio za šipku,da me ne odnesu ,a kad onu pušem jače od njih
Veselimo se sljedećem dnevniku
Trebas jace ventilatore 1200-1600 okretaja. Trazi Arctic F12 takve ja imam, pusu 95m3/h. Ovi tvoji ventovi po obliku lopatice vidim da nemaju tu snagu.
Sto se tice biljke nije bilo puno otpada ali poli je zavrsio u smecu komplet. Drugi put nece ni imati sansu da se razvije ako do njega dode. Eliminirat cu ga odmah u startu.
Eho slozio sam rotirajuci podlozak za biljku, ono sto smo diskutiralinkod tebe u dnevniku. Ovo sam samo provizorno slozio i nije konacan dizajn ali princip ce biti isti.
Sta kaze, jel body kauch droper ili?
Bas se smorih onaj post gde rece ode pre vremena, odma ma mi taj polip pao na pamet, tacno to ukloniti cim se nazre, meni je zanimljiv kao pojava, ali to je ipak mutacija, nije to za naslovnu
Dobro je izgledala, kompaktno nabijena od glave do pete