dodje mujo u javnu kuću pa pita jel imaju trudnice.kaže mu pimp,da ima jedna gore,al sam sto ne rodi.taman!kaže mujo i ode kod nje.dodje on njoj u sobu i kaže joj: sad se skini,legni na krevet i raširi noge!ok,kurva ga posluša,skine se,legne na krevet i rasiri noge.dodje mujo blize,zasuče rukav pa joj gurne ruku u picu...,a kurva sva šokirana pa pita:jebo te mujo pa šta radiš?!a on joj odgovori: pa namještam glavicu.
kad je najbolje ***** mrtvaca,razgovaraju 2 grobara.kaže prvi ja bi ga odma,dok je još onako topal i dok mu živci još rade.ajd dobro kaže drugi i doda da bi on nakon jedno 5,6-7 mjeseci!fuj odvratan si kak možeš?pita ga onaj prvi,a ovaj mu odgovori: pa jednostavno,tamo gdje ubodem tamo i probodem!
ljuljaju se djed i unuka,a mala mu sjedi u krili..nakon nekog vremena pita unuka dedu: deda,deda,oćeš da ti popušim?a deda će ljutito: pa marice ja sam ti deda,a ti meni unuka.ne smijemo mi to radit!dobro.prodje opet neko vrijeme,a mala opet pita: deda,deda,oćeš mi lizat sise?a deda još ljuće: pa marice šta je tebi?!ja... sam ti deda,ti si mi unuka,ne smijemo mi to radit!!a mala mu odgovori: dobro deda,sve ću napravit samo mi molim te izvadi ***** iz guzice.