hahahhaha bash tako Ven...( a taman sam se bila ufurala kako sam sve fino podesila..i onda skontam..hmmm...neeemoguche da nije bilo postova i/ili tema u medicini u cca 2 dana..ili u dnevnicima-odim 1-2 dnevnika )
+ ali ajd..izgleda da ih izbacuje-pokazuje..barem u onom "novosti" ili kako se vech zove..
izgleda da treba oznachiti forum za prachenje-ako zhelimo nove teme..a ako zhelimo nove postove iz stog foruma..treba oznachiti teme koje zhelimo pratiti ..iako..mislim da sam tako neshto i napravila.. ( ili sam chak oznachila da zhelim vidjeti sve nove postove u odabranim forumima..vishe ni sama ne znam..toliko sam mrdala po tome..da vishe ni sama ne znam..)
nishta..sistem " trial and error " do zheljenog rezultata
( kako se stavljaju smajlichi koji nisu medju ovim ponudjenim ??? )
Na ove misliš,hehe
/U RL]
+ ali ajd..izgleda da ih izbacuje-pokazuje..barem u onom "novosti" ili kako se vech zove..
izgleda da treba oznachiti forum za prachenje-ako zhelimo nove teme..a ako zhelimo nove postove iz stog foruma..treba oznachiti teme koje zhelimo pratiti ..iako..mislim da sam tako neshto i napravila.. ( ili sam chak oznachila da zhelim vidjeti sve nove postove u odabranim forumima..vishe ni sama ne znam..toliko sam mrdala po tome..da vishe ni sama ne znam..)
nishta..sistem " trial and error " do zheljenog rezultata
( kako se stavljaju smajlichi koji nisu medju ovim ponudjenim ??? )
Na ove misliš,hehe
/U RL]
Poslednja izmena od urednika: