Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
hahahhaha bash tako Ven...( a taman sam se bila ufurala kako sam sve fino podesila..i onda skontam..hmmm...neeemoguche da nije bilo postova i/ili tema u medicini u cca 2 dana..ili u dnevnicima-odim 1-2 dnevnika )
+ ali ajd..izgleda da ih izbacuje-pokazuje..barem u onom "novosti" ili kako se vech zove..
izgleda da treba oznachiti forum za prachenje-ako zhelimo nove teme..a ako zhelimo nove postove iz stog foruma..treba oznachiti teme koje zhelimo pratiti ..iako..mislim da sam tako neshto i napravila.. ( ili sam chak oznachila da zhelim vidjeti sve nove postove u odabranim forumima..vishe ni sama ne znam..toliko sam mrdala po tome..da vishe ni sama ne znam..)
nishta..sistem " trial and error " do zheljenog rezultata :D

( kako se stavljaju smajlichi koji nisu medju ovim ponudjenim ??? )

Na ove misliš,hehe

/U RL]

Poslednja izmena od urednika:

kobasicat0r

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
2.043
773
138
/dev/null
vutra.org
Prvo mora glodur @Vutragenjo da aminuje projekat, tj. kao u pravoj demokratiji da se glasa, pa da se definišu kategorije i teme koje će se obrađivati, pa da se nađu ljudi koji će sve to popuniti... eeeeh... meni je najlakše da instaliram neki Wiki software :)

GLavni i ODgovorni URednik

• Sviđa mi se
Reactions: ZdravaTrava

zlavjestica

Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
vutrapedija
cuFaFkis.jpg

( definitivno moram skontati implementaciju smajlicha koji nisu u ponudi )

+ dali se uopche mozhe proshiriti ponuda "forumske ponude" smajlija - dali je tehnichki izvedivo ?
..pa je samo pitanje prioriteta-kod "sriktavanja" foruma...
-mohda bi nam za n.god.mogli pokloniti vechu ponudu tih smajl/emotikona...onak..da budu nekako ujednacheniji/uniformirani-barem shto se same velichine tiche...da ne bude od ovih mini :) do nekakvih ogromnih-koji budu vechi od thumbnail-a ( npr.sada kada se krene sa n.godishnjim shemama...to che biti chitavih kompozicija-rasplesanih borova i ne znam chega sve ne...)
a kada bi sama ponuda "forumskih smajlija" bila vecha..ljudi bi manje stavljali ove izvanjske.

+ oprostite..fakat ne poznajem terminologiju..nadam se kako ste skuzhili shto sam mislila..a vezano za smajl/emotikone..ili kako se vech zove to..
+sorry..jer..kontam da je ovo vishe za temu "preglednost foruma" i/ili sugestije..ali...ovdje mi se nekako nadovezalo + prije je spomenuto u jednom postu kako dodati te "izvanjske" smajlijarije

Poslednja izmena:

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
nije otkrovenje postojala je niz godina na raznim verzijama foruma sve do ove pretposljednje kad vise prastare tekstove nisam mogao vuci i sredjivat svaki put kada nova verzija foruma dodje. Iskreno nikoga nije ni bilo briga pa su tekstovi uglavnom trunuli. He-man i Haze su nesto dopravljali ali zainteresovanost je bila losa. Ono sto vi zovete wikipedija je ustvari "sajt" dio foruma. Ja jos cuvam zilion nekoh tekstova ima ih i na forumu od prerade marihuane do growbox tutoriala. Kada se tehnicki dio zavrsi onda ce trebat te tekstove sredjivat i ubacivat i najbolje od svega treba pisat nove jer sve je to zastarjelo...donekle. Mislim da nemamo ljudstva spremnog da se uhvati u kostac da se sredi ta vutrapedija....ko zna mozda se varam ali svaki put dosad je bilo isto tako da sumnjam da ce ovaj put biti drugacije.

Sto se tice smajlija jednostavno nemam vremena da ih ubacim treba ih ubaciti tako da i oni stari prorade jer sad svudje umjesto smajlija stoji na primjer: :bananaplesac:

Ne bih rekao da su smajliji prioritet ali ajde vidjecu da ubacim barem neke osnovne.

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.359
5.541
298
A joj, kakvi smajliji :) To definitivno nije prioritet ;)
Što se tekstova tiće, nisu ovi stari beskorisni, ali bilo bi bolje malo osvježiti. Ljudi sa znanjem ima, samo treba volje. Još kad neki prepotentni članovi nebi svaki napor izrugivali, kao što je slučaj sa temom o zaljevanju od člana Zdrava Trava mislim, bilo bi i više pokušaja da se doprinese.
Mislim gle, ja nisam nikakav expert za grow, to se iz mojih objavljenih dnevnika može vidjeti. Neću ja pisat tutorijale, kad brljam i nakon 5 godina growanja :D A iskreno, nemam ni volje nešto konstruktivno radit, kad kod svakog logina imam masu drugih stvari za odradit. Dobro, pretjerujem malo, ne baš kod svakog, ali kod prvog u danu da ;) Pogotovo od kako nam se Power malo umorio ;)
Zato ekipa, krenite pisati! Vidite da admin treba vašu pomoć :)

• Sviđa mi se
Reactions: d@ni and CilI
20.06.2014
1.394
3.959
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
Mislim da nemamo ljudstva spremnog da se uhvati u kostac da se sredi ta vutrapedija....
Ja se po ne znam koji put javljam za volontiranje, nek to stoji tu. :)

edit: nemam dovoljno iskustva sa growanjem za izradu samostalnog vodića ali imam taman pravopisnog predznanja za popravak starih vodića kojih je sasvim dovoljno, uz fotke to može bit za prste polizat.

Poslednja izmena:

zlavjestica

Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
Sto se tice smajlija jednostavno nemam vremena da ih ubacim treba ih ubaciti tako da i oni stari prorade jer sad svudje umjesto smajlija stoji na primjer: :bananaplesac:
eee pa bash to sam i kontala.. starih je bilo dovoljno + su bili ujednachene velichine , a i stilski su se nekako uklapali i slagali..a ovo izvlachenje "vanjskih" bash zna izgledati neuredno..pored minijaturnih smajlija..veliki izgledaju nekako.hmm..."preglasno"
velim..znam da to nije prioritet...ali eto..cisto bog nekakve estetike..jer..dosta ekipe koristi smajlije ..pa e na jednoj stranici tememozhe nachi od najklasichnijeg :9 do nekakvih kotrljajuchih ovaca i slichno ( na tabletima je to katastrofa kak izgleda )

a glede uredjivanja, sredjivanja i dovodjenja u red tih osnovnih grow tema..kao i tema o neshto naprednijim tehnikama...bilo bi lijepo da se sve uredi..samo..kuzhim ja i admine i modove...jer..koliko god oni to uredjivali..uvijek preko 70% novih korisnika foruma jednostavno NE ZHELI "tratiti" vrijeme na chitanje...neg dodju i pitaju..pa razumijem da se ljdima mozhda ni neda gnjaviti oko uredjivanja...ako neche poluchiti zheljene rezultate..
( svakome bi dokur**lo svakih godinu-2 raditi toliki posao..a gotovo uzalud...)

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.243
258
54
Texas,USA
Nije dosta izlistati. Treba brisati spam, neproduktivne komentare i slično.
Tek onda mozes to upotrebiti za Vutrapediju.

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.582
228
Napravi se copy/paste korisnog štiva a manje korisno ili spam nek stoji gdje je.
Ne može se sad baš izbrisati 30% nazovimo ga spama. Spamu pripadaju sigurno i neki odgovori, ili pak kritike. Ovo je ipak forum.
A na Wutrapediju...staviti "pročiščen tekst".

trubabuba

Aktivan Član
20.06.2014
959
775
113
planet earth
poz. jel mi moze neko reci, odjednom mi se izgled foruma prebacio na ovaj novi (zeleni), a namjestio sam da imam onaj plavi izgled jer mi ovaj zeleni pola toga ne prikazuje kako spada. pretpostavljam da je zbog TOR-a i ukljucenih "zastita".
jel ukinut onaj plavi izgled il nesto steka trenutno?
lp