Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.207
6.216
258
Postoji li opcija za otkazivanjem napisanog odgovora?
Napisem odgovor u nekoj temi, pa se predomislim u vezi objavljivanja i pozelim kliknuti na "cancel" no ono mauna, nidje "cancela" a odgovor mi se stalno pojavljuje kada se vratim u tu temu i tapka nogicama da se objavi :)

P.S. vidim da postoji opcija da se obrise nakon objave

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.478
43.633
2.598
The following error occurred
The uploaded file is too large.

Dobra je to stvar.Evo ja sam ovo kopirao jučer,čini i se... pa nisam odaslao :D
Evo još uvijek stoji to,hehe.
Dosta puta mi se desilo da napišem 'golem tekst' pa nešto zeznem i sve napisano ode u vjetar :D
Ovako bar ostane :D

A već kad sam to stavio.Šta bi sa uploadom ovih slika direke na forum.Slike se moraju smanjiti prije uploada ili ?

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.764
258
10
I meni je to išlo na živce dok nisam skužila da korakom nazad u pregledniku napokon nestaje,eto pa probaj :)
Ali kao što kaže Venlo zna to biti i korisno :)

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Samotnjak

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
to je jedna odlicna stvar, na starom forumu mi se par puta dogodilo da sam slucajno izasao iz teme il nesto sl. pa ako je post bio malo duzi onda moras ponovno pisati, pa najcesce izgubi smisao jer se ne sjetis tocno svega u detalje, ovako vise nema tih problema, odlicna stvar ;)

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
papa stvarno ti svasta smeta..... :rolleyes: kliknes u post, izbrises to sto si napisao a nisi objavio (LOL) i refreshas stranicu (F5) i nema vise nicega..

nzm genjo da je bilo i na starom bas ovako, sad ak npr pisem i iskljucim ovu temu kad se vratim ponovno na nju ostaje ovaj tekst :)

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
nzm genjo da je bilo i na starom bas ovako, sad ak npr pisem i iskljucim ovu temu kad se vratim ponovno na nju ostaje ovaj tekst

Bilo je samo si morao ulodovat postojala opcija da povratis sto si pisao. Napisani neobjavljeni tekst se cuva u samom browseru tako da kad obrises cache nebi trebalo da je tu. Ali kao sto kazu lakse ga je izbrisati.