Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Karlitos

Aktivan Član
30.06.2013
89
175
33
ako je to screenshot od prije onda je taj problem sad rijesen, a ako je od danas onda molim te budi pametan i procitaj jos jednom sto pise u tom screenshotu, NADAM se da ces shvatiti u cemu je problem.................................

Stari je screenshot :) oprostite sto sam vas zbunio sa datumom,Cill je bio u pravu,obrisao sam bookmark i napravio novi...sve je ok

• Sviđa mi se
Reactions: Tarzan

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.207
6.216
258
Ako nekome smeta da neregistrovani posjetioci foruma virkaju profil sa svim detaljima, porukama koje je pisao, teme koje prati itd., treba da promijeni podesavanja privatnosti. Mnostvo opcija je u opticaju :)

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.243
258
54
Texas,USA
bez ljutnje ali dokle cemo se vrtjeti u krug s ovim temama koje vec postoje.. https://vutra.org/threads/bio-uzgoj-gnojiva-i-pesticidi.2764/

ovaj otvara o zalijevanju, ona tamo govori nema o susenju nista,, e pa ima svega samo nema reda!! cak ni u time temama.. ima puno bespotrebnih postova, alternativa bi bila poucne i smislene postove izdvojiti na vrh.. ili izbrisati sve nepotrebne postove i zakljucati temu, i postepeno je nadogradivati ako neko ima nesto zanimljivo i korisno.

ovako ce biti sve vise i vise tema i novim clanovima kojih je takoder sve vise ce biti teze snaci se na forumu, pa ce otvarati svoje "pametne" teme koje samo pune "graveyard" .. bzvz, poz

Sredzuje se, opusteno samo.:)

• Sviđa mi se
Reactions: ZdravaTrava

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Dobrodosao na forum :)

Salim se to je boljka davnih dana. Najbolje je ostaviti link ka pravoj temi i zatvorit odmah. Sa strane usera i googla tako je najbolje.

Ljepit previse tema na vrh opet nije dobro jer poenta je diskusija. Jedino da se pravi Vutrapedia od svih detaljnih tema

• Sviđa mi se
Reactions: Avantura and mlst

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.243
258
54
Texas,USA
Vutragenjo,
gledaj, to je Tarzan komentirao u temi od zla vještica. Dobronamjerno. Imamo dobre teme, gdje je početak
dobar, stručan, onda brdo pitanja i odgovora u smislu razprave osnovnih stvari koje se redoslijedom ponavljaju.
Hoću kazat, da so teme otvorene i za stručno pisanje i kafansko razpravljanje. To nije razstavljeno i mišljenje
imam, da je tu glavni problem. Vjerovatno se ovo vuče od početka vutre foruma. Forum se je sad toliko razsirio,
ima nov, bolji pogon i mislim da je vreme, da se proradi po tom pitanju.
Na početku bi moralo biti nesto tema, gdje se piše samo stručne stvari. Niže pa teme za raspravu.
Dilema mi, stare teme ocistit, one sto so strucno na pocetku uredzene ili nove otvorit.

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
tako je odlicno zvuci vutrapedia, mislio sam napraviti nesto slicno (sve sazeto u jednom) jos prosle godine, al ne stane sve u jedan post.. tj neznam kako bi napravio a da izgleda smisleno i jednostavno za snaci se.. :) genjo zaposli nas hahhah :D

20.06.2014
1.394
3.959
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
Ma lose to u pdf, vutrapedija mi ipak zvuči ko neka stranica na forumu sa izbornicima, puno slika i slično. Ima već puno gotovih materijala samo ih treba "uljepšat" i složit nešto tipa osnove i napredno. Sve to bez mogućnosti komentiranja, da to stoji ko činjenice koje su amen. Nek tu stoji da se prijavljujem na dužnost za bilo kakvu pomoć oko takvog projekta. :D

Poslednja izmena:

mlst

EvilWeed
04.08.2009
207
206
43
36
Nis be!
Svaki covek radi to drugacije , faktori na sve strane. Pokusajte. Neke stvari jesu univerzalne, ali mislim da ne moraju bas sve stvari da budu po konac.
Uglavnom vec sam video negde na forumu indoor outdoor vodic , samo su slike nestale .

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
dali postoji neko ogranichenje kod broja foruma i tema koje pratimo???
jer...po svemu sudechi..ne javlja mi za sve nove postove ( ai za teme mi je sumnjivo..)
hvala.