Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
ne znam dali ovo spada u probleme sa forumom.ali..imam pitanje vezano za jednu od ponudjenih opcija/funkcija.
naime.upravo malo detaljnije pregledavam "novi forum" tj.opcije u profilu-podeshavanja profila.. i.. vidim opciju " watched threads" i " watched forums" ( prachene teme i pracheni forumi )..i..ne mogu skontati kako mogu odabrati te teme i forume koje zhelim pratiti .dali se to ne nalazi u postavkama nashih profila,ili meni neshto shteka?

edit: nashla sam kako pratiti temu ( vishe opcija pa je ispod ponudjeno..ali...za prachenje foruma josh ne nalazim ) i..ne nalazim one stare ...duhovite..smajlije..samo ove generichke ( ove u rainbow..da ne kazhem gay..bojama )

• Sviđa mi se
Reactions: Tarzan

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
hvala tarzane ( nisam skuzhila-mala slova )
i..naravno da imam josh potpitanje
kada se ponudi prachenje foruma..pita zhelim li pratiti nove teme ili nove postove..e sada..mene zanima..dali oznachavanjem novih postova automatski pokrivam i nove teme . ili moram "pjeshke" tj.oznachavati svaku temu iz koje bi zheljela dobijati obavijest..

i..ako iskljuchim obavijesti o novostima-hoche li mi i dalje pokazati forume i teme koje sam stavila da zhelim pratiti
( znam da su pitanja pochetnichka..ali..eto..tek sada imam malo vishe slobodnog vremena za detaljnije prachenje foruma..i podeshavanje svih tih postavki..za 90% opcija/postavki nisam ni znala na starom forumu )

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.764
258
10
Evo imam i ja jedno pitanje,kako idem na forum preko mobitela na starom forumu imala sam na dnu opciju pokaži punu verziju i onda bi bio prikazan kao i na kompu a sada to više nema i stalno mi je prikazana verzija za mobitele.Probala sam stisnuti opciju u samom pregledniku,prikaži računalnu verziju ali nema nikakve razlike.Dali zna netko kako to prebaciti?

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.764
258
10
Ma blentava sam skroz,imala sam ja već prebačeno na vutru nego sam sad tek skužila da moram i mobitel okrenut vodoravno:D prije nisam morala neznam zašto hehe sad je super sve vidim:).Svejedno hvala

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
desava mi se da mi nece zapamtit lozinku tj automatska prijava. svaki put kad ugasim stranicu moram ponovo upisivat username i password. (iako oznacim da zapamti lozinku)

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.764
258
10
Evo samo za primjer,meni je prije sve radilo preko Firefoxa a Chrome mi je štekao,a sada je obrnuto.Tako da malo kombinirajte možda nekom pomogne :)

• Sviđa mi se
Reactions: Stipe

Karlitos

Aktivan Član
30.06.2013
89
175
33
Ja imam problem ove prirode...skoro nedelju dana nisam mogao da pristupim preko Chrome-a i kada sam isao na opciju Proceed unsafe...sada mogu..ali i dalje izbacuje ovaj prozor pre same stranice za logovanje.
a3dtmf.png

• Sviđa mi se
Reactions: disco rebel

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
ako je to screenshot od prije onda je taj problem sad rijesen, a ako je od danas onda molim te budi pametan i procitaj jos jednom sto pise u tom screenshotu, NADAM se da ces shvatiti u cemu je problem.................................

• Sviđa mi se
Reactions: t@mara