Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
radio pro-radio-iako pishe "problemi u povezivanju"...ali..ugasi mi se svaki puta kada odem na drugu temu/forum..
kako to rijeshiti? ( ili nemoguche...pa da slusham prek nekog od playera?? )

i jedno pitanjce...kako vutra radio mogu nachi oni koji nisu na forumu ( nahvalila radio..a ne znam objasniti kako da dodje/u do njega...bez da otvraju vutra.org ) - ne vidim kanal u playeru..

edit: nashla u donwloadsima ..jel radio uvijek na istom kanalu?

Poslednja izmena:

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org

kobasicat0r

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
2.043
773
138
/dev/null
vutra.org
Problem je isti kao i ranije, ne znam što se čudite. Oduvek je bilo tako, samo ranije nije detektovalo problem pri povezivanju nego je uvek pisalo "Povezivanje...". Problem je što se informacije o trenutnoj pesmi vuku sa radio servera koji radi na http (ne na https) pa većina browsera blokira konekciju na http.

U Chrome-u je dovoljno kliknuti na štit (desno u address baru) i kliknuti "Load unsafe script". Za Firefox slično tako, a imate i onaj dodatak Toggle Mixed Active Content, gde možete učitavanje radio skripte dozvoliti za ovaj sajt zauvek.

Ovo važi samo za trenutnu pesmu koja ide, klik na play bi trebalo da radi uvek.

Prelazak na drugu stranu je uvek prekidao radio pa tako i sad. Gledajte forum u drugom tabu ako slušate radio, ili slušajte radio u standalone plejeru.

Ovo, problemi u povezivanju/ od radia/ koči povezivanje na wireles. Treba to da se sredi.

Pojasni ovo, ne vidim kako ovo može da utiče na Wireless... pogotovo ako ne uspe da se poveže. Možda treba promeniti poruku o grešci da piše nešto kao "ne mogu da pročitam trenutnu pesmu" pošto ovo "problem u povezivanju" navodi na pomisao da ni play neće da radi.

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.243
258
54
Texas,USA
Ja dostupam na forum većinom a preko tablice. Compjuter imam u pisarni. I ovo povezivanje mi odzire mb
koliko tablica može povuci preko wireless. Drukčije radio radi. Samo to povezivanje smeta.
Smislicu nešto. Na tablici mi chrome ne pokazuje štit a na copjutoru vidim štit. Smislicu nešto.

t@mara

Aktivan Član
10.12.2013
2.278
5.764
258
10
Cill probaj mijenjat preglednik,meni neke stvari bolje rade na chrome a neke na firefoxu pa kombiniram :)

kobasicat0r

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
2.043
773
138
/dev/null
vutra.org
Možda za te manje ekrane ostavimo samo play dugme? Jer širina teksta zavisi od imena pesme a to nekad može baš dugačko da bude...

Drukčije radio radi. Samo to povezivanje smeta.

I dalje ne razumem. Ako ti izbaci "problem u povezivanju" onda je browser u startu blokirao radio skriptu tako da ne može da utiče na tvoj Wireless pošto je nije ni učitao.

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.243
258
54
Texas,USA
Nisva se kontala. Ako imaš problem u povezivanju, to se chrome hoće stalno povezivati na radio. Šalje
kakodakazem paketice na forum i nazad. Smanji ti pretok podataka preko wireless. Time mi
tablica sporije u čitava forum. Duže traje a nekad izbaci grešku u smislu da predugo dobiva iz foruma
podatke. Sada radi. Nije frka.

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
hm meni ne radi radio ako se konektam prek mobil.win 8,1
ima li tko ideju shto treba podesiti ili instalirati ( vrazhje app )
mislim da je to prek i.e. ( skidanje ostalih se placha.. lopine..)

Poslednja izmena:

razman

Aktivan Član
Poznanik Foruma
10.07.2010
644
3.197
163
stara verzija foruma bila bolja preglednija,a naviknut cemo se i na ovaj.barem radio proradio..:)

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.582
228
A jeli moguć taman skin, kao šta je jednom bio onaj crni pa da stavi kako ko hoće? Ili tu zna kompaktibilnost zezati nekih stvari?