Problemi sa forumom

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Čupčupava

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.07.2012
2.268
17.194
358
Svidja mi se stranica sada, super je, a ako ću da cepidlačim (malo):), fale mi oni smajliji sa buksom i ostali kojih više nema.. Eto..

• Sviđa mi se
Reactions: Tarzan

CilI

Habanero Maya Red
Banovan
24.10.2012
5.179
7.243
258
54
Texas,USA
Odlično, mogu stare teme uredzivat i staviti nove linkove jer neki stari ne rade. Osjećao sam da ne idemo samo
jedan korak naprijed nego pet koraka.

Jedno pitanje, primjer tema MarkoPolo, unutrašnje uzgajanje fale, ne prikaze sve slike.
Ako potrazim manjkajuce slike da li mogu staviti nove linkove?

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Stipe

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.582
228
Najbolje ali ne i najlakse/najljepse je drzati slike na nasem sajtu preko opcije dodaj datoteku.
Najbolje bi bilo da su sve slike na forumu pohranjene na vutra serveru ali to izliskuje sigurno veču cijenu same veličine prostora za pohranu a onda i prometa. Čini mi se da se jednom desilo da smo sav promet potrošili u 15-20 dana pa se nije moglo ništa pisati(jer se prešao dozvoljen promet) to je bilo ima bar godinu dvije najmanje ako me pamčenje služi.

09.11.2014
134
80
43
Trebalo bi na sajt staviti možda samo one slike sa starih zalepljenih tema u kojima su objašnjenja za sve. Doduše, te slike se više ne vide, pa ako biste mogli ponovo da ih postavite, to bi bilo super :oops: :D

Tarzan

Aktivan Član
31.05.2013
3.999
6.438
298
109
The Mighty Jungle
Cill care lijepo od tebe sto si prepoznao problem i imas volje a i mogucnost napravit da bude kako spada ;) vecina bitnih tekstova su napisani prije 6-7 godina nekima fale slike, neki su "zastarjeli" a novi clanovi uce iz njih (kao i ja nekoc) ide ovaj forum u svakom pogledu na bolje, pa cak i najbolje hehe.. samo radi ;) ajd poz

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.570
1.436
188
Eternia
Genjo deder reci kako su struktuirani ovi bodovi za upozorenja ?
Koliko bodova skupljenih je ban, postoje li neki pragovi s bodovima npr. da na 30 bodova ne može pisati PP, itd.

Ovako dajemo bodove a ne znamo efakat. :p

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.428
8.779
298
Čikago, USA
www.vutra.org
meni vala nije... genjoooooo

Kakva ti je to rezolucija hehe jednostavno ne moze ti stati. Sto se tice samog izgleda i funkcionalnosti to cemo vremenom. Za sad da se drzimo problema.

@He-Man Dobro da si pokrenuto jer zato treba posebna tema. Da smislimo novo ili stari recept da koristimo ali svakako koliko vidim morat cu unosti svako upozorenje ponovo pa ajde da ih ubacim kako treba.

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.848
44.496
3.198
Bekaa Valley
Kakva ti je to rezolucija hehe jednostavno ne moze ti stati.

jbg. to mi je sto mi je, sta fali, a prostora gore ima
343is11.jpg