Ja ti u potground preporučam da staviš perlit. Omjera imaš svakakvih te ja miješam 70 % zemlja 30 % perlit.
OK. Stavit ću ga. 20 l je saksija.Ja ti u potground preporučam da staviš perlit. Omjera imaš svakakvih te ja miješam 70 % zemlja 30 % perlit.
OK, neka ostane kako je. Znači tnt jos ne root da.Zeleni, kupio sam ovaj supstrat za sledeci pot od 0.3dcl, (prebacujem iz jiffy coco disca u čašu od jogurta) za out cu da uzmem plantaflor, jer nemam neku kvalitetniju zemlju u mom malom mestu. Mada kontam da u outu i sama priroda odradi posao...
Juce sam zalio obe devojke sa root 2ml na 1l, i vidi se da im je prijalo.. Nego da li da krenem sa TNT ili da sacekam dok ne udju u 3 nedelju vegetacije? P.s. root mogu da dajem na svakom polivanju ili jednom voda, jednom gnojivo?
55 dan punog cvjetanja?Pozdrav,
Evo danas im je 55. dan.
Pise da su spremne za branje oko 70. dana
Pa me zanima da li bi bilo dobro napraviti flush, ako da, kada?
Uz sve ubaci iduce zaljevanje i fosfor te onda samo voda do kraja. Podsjeti me imaš li mikroskop? Stalno to ispitujem.Bok mentore,
danas je 73. dan, prije 4 dana dobila je po uputi 4l vode+ 8ml Boost + 20 ml Bloom + 8ml PowerZyme + kap supervita (pot 19l). Lampa je ostala na nekih 45 cm, između ventilira vent okomito od biljke do lampe kako si rekao. Temperatura je 25-28°C, RH 45-55 %, fosfor još nismo davali.
Dinafem kaže da joj treba 75-80 dana. Evo slika. Što dalje?
Pogledajte prilog 355474 Pogledajte prilog 355476 Pogledajte prilog 355477 Pogledajte prilog 355478 Pogledajte prilog 355480 Pogledajte prilog 355481 Pogledajte prilog 355483 Pogledajte prilog 355484
Imaš ti još jahanja. Koliko baš cvijeta biljka?pozdrav mentore, biljkama je 56 dana, zalijevam svaka 3 dana s po 3 litre vode i svako drugo zalijevanje lupim nutrijente. Sada već koristim od Hesija Bloom treći tjedan, bi li sada trebao prebaciti na Phosphor? Koliko je to od prilike do kraja?
Ovako mi head izgleda:
Pogledajte prilog 355561
Ovako izgleda box u cijelosti:
Pogledajte prilog 355562
Ne, 55. dan od početka, ne pratim kad je počela cvjetat jer je u pitanju autoflower Critical Orange Punch.55 dan punog cvjetanja?
Oki doki. A gle, trebao bi radit ali preporučam usb za 100kn sa ebaya... Radi ko vurica moš slikat zumirati sve... A jednostavno za koristit. Ja na breederove brojke dodam minimalno 5-10 dana... Pa se tako ravnamo.Zelenko, jel ovo ok?
GIB – Džepni mikroskop
GIB Industries je prenosni (džepni) mikroskop, namijenjen za kontrolu parazita, insekata i ostalih nametnika, kao i za kontrolu dozrijevanja cvijetova. Za hobiste, indoor growing SPECIFIKACIJE Ugrađeno svijetlo Povećava 60x – 100x Za rad koristi dve AA baterije Baterije nisu priložene!www.botanika.hr
Ed: Sad tek vidim komentar gore za cvjetanje, oprosti, nisam naveo. Ovo što imam je automat.
Može se onda još udebljati tako da obavezno još hraniti pa za dalje budemo vidli.Ne, 55. dan od početka, ne pratim kad je počela cvjetat jer je u pitanju autoflower Critical Orange Punch.
Ova manja mi izgleda da će prije završit.
OK. Stavit ću ga. 20 l je saksija.
Da li je ženska? Mjesec dana stara.
Ne vidi se još.
Stigao mi je hesi i can lite 150. Šta da dam za prvi put? Davao sam samo slavol i plantelu list poslednje zalivanje.
Koja je sorta i koliko dugo cvjeta? Je muško, u pravu si.Poz zelenko, mentor mi je Bigi,trenutno nije tu
Ako mozes da mi odgovoris na par pitanja,
Odprilike koliko jos da cekam da zavrsi cvjetanje tj. Kad mogu da je rezem?
I jos jedno pitanje, Dal je ova mala musko? Ima jaja, jasno mi je da je musko, samo ti potvrdi.
Sorta: Critical hog,Koja je sorta i koliko dugo cvjeta? Je muško, u pravu si.