Poslije ovog videa sam postavio cilj, za 5 godina želim da imam biljku kao pola ove, meni dosta
Sretan grow
Sretan grow
Brate sta za 5 cgod.! Potrudi se da budes spreman svakog trena za svakakvu situaciju koja ti se pruži Ja sam vec priremio 3sjeme.. od ukupno 3 - ova 2 dva su za slican slucaj (umjesto prstena ide isječen čep od neke uže flaše koja mi prva padne na ruku može i ona koja je kao flašisa )Poslije ovog videa sam postavio cilj, za 5 godina želim da imam biljku kao pola ove, meni dosta
Sretan grow
AAaaaa pa pored tebe jbes Ivu Andrica kako to sve srocis i uklopis po kratkom postupku. Voli te moj grow sto si tu prisutanU prvih 5 sekundi je popis svjetala, drajvera, venta. Cca 700€ , frajer je maher, od doziranja jacine svijetala, pravovremenih spektarnih prilagodbi, kombinacija tehnika uzgoja, odrzavanje klime. Taj ring radi svoje, debele su glavne grane a za ostatak ove žive skulpture nemozes nista posebno izdvojiti. Sveukupna virtuoznost grow umjetnika.
Previse, jos nedelju dana I mozes da flipnes na 12/12. Samo ti pravi problem ova mala.9-10 sedmica u vegetaciji
Samo ti pravi problem ova mala.