Malo je previše ali nije strašno. Koliko vidim imaš poliploid Vrh biljke Udaraj samo sa cvijet i bit ce to extra. Tj vec i sad je.Pozdrav imam prvu biljku ww navodno
Problematika 1.
Pogledajte prilog 373835Pogledajte prilog 373836
Jel ovo višak dušika? Predzadnje zalijevanje puna doza plantele cvijet, zadnje pola doze tekućeg guana. Biljka je u 48 dana od flipa.
Drugo pitanje
Imam fem sjem. WW, Blueberry i Jack Herer,
a čini mi se da je 2 biljke za 250w, box 80x80, taman. Koje dvije je moguće najbolje ukomponirati da se prate sa visinom, ili da ih proklijam u različito vrijeme?
Cura jePozz mentore, jel ovo pokazatelj spola ?? Ako je ne znam uopce kako je pokazala kad nisam promijenio rezim svijetla i dalje je 18-6. Govorim o ovoj random biljci najvecoj
pozdrav g. Zelenko, jeste zainteresirani za mentorstvo?nabavio sam neku opremu sjeme, gnojiva, nacitao se ovdje dosta al vjerujem ne dovoljno pa mi treba nekog da me malo usmjeri. hvalaPozdrav drugovi i drugarice, cjenjeni forume jedan veliki .
Ja sam @Zelenko63 i dobro došli u moj mentorski kutak.
Nije bilo tako davno kada sam redovno svraćao u ovaj kutak tražeči svoje odgovore u sličnim problemima, povezivao i čitao i na kraju riješio svoj problem.
Proučavanje ovog foruma, te nesebična pomoč njenih članova me dovela do ovog di danas jesam, a to je razina kada su mnoge nepoznanice mnogo jasnije.
Apsolvirao sam i prihvatio nesebično znanje koje se dijeli i prenosi sa generacije na generaciju te mislim da sam spreman prenjeti prije svega dobru vibru te kvalitetnu i ispravnu informaciju tamo gdje je potrebna kao minimalni znak zahvalnosti za svo dobro koju mi je Vutra.org priuštila.
Preferiram tj. prakticiram indoor , te organic hranu (BB, BT, Plagron) sa minimalnim iskustvom u out-u te Hesi u smislu mineralne hrane.
U out-u nisam toliko imao prilike pokazati znanje zbog okoline gdje živim te najveći poduhvat su bile balkonuše u smislu out-a.
Imam iskustva sa HPS,MH, CFL i PLL rasvjetom.
Također nešto malo i s LED ( cree, COB technology
Dapače, mislim da nema problema kojeg Vutra.org nemože riješit.
Tako da pitajte, tu smo zbog Vas.
Pravila mentorskog kutna su jasna, te ukoliko postoji dilema oko istih tu smo da ih rastumačimo na jednostavan, razumljiv i u kranjem slučaju pravilan način.
https://www.vutra.org/threads/obavezno-proČitati-prije-bilo-kakve-aktivnosti-u-ovom-podforumu.10878/
Gotovo sva mudrost je pohranjena na serveru a iskustvo dođe s vremenom.
Kada postoji želja i volja, i još kada se umješa search opcija na vutri, ...
Nema toga šta ostaje skriveno i nedokučivo.
Vaš
Mentor Zelenko63
Pogledajte prilog 167240
Edit: Ps nemojte zaboraviti da je marihuana lijek, nekome za dušu a nekome za tijelo
ak je tako pici ti na odmor onda i uzivaj, pa kad se vratis ja se javim, ovak raspolazem sa 600w set s digitalnom prigusnicom, homemade box 90x100x190, hessi starter pack, canna tera profesional i plagron perlit, sjeme je auto ak 47(bulk seed) trenutno u klijanju, taman kad se vratis bi mi trebala tvoja pomoc ili cu se javit Pantogan-u al eto hvala svejednoNaravno druže, pucaj brzo jel mislim na odmor. Sve moje prijatelje u potrebi bude preuzeo @Pantagan Svjež je pa eto. Dok ne riješim druge obaveze drug će mi pomoć.
Učini kako si rekao. Bilje maestralno izgleda.Oj mentore evo ih 62.dan cvjetanja ,ugurat cu jos jednu klopu a onda na vodu. pise do 75 dana da bi trebale biti a tako i izgledaju. cvrste glave,gore se debljaju,malo slabije dilje ali bude vec nadam se kako treba.
Klopa je GMBx4ml/L,Overdrive x2ml i Carboload x2ml. to bi ponovio jos jednom
Pogledajte prilog 374272
Pogledajte prilog 374273
Pogledajte prilog 374274
Pogledajte prilog 374275
Pogledajte prilog 374276
Sta mislis jel bi to bilo ok kako sam naveo?
Hvala ti i pozdrav svima
Dobro si napravila, daj još jednom vodu pa budemo vidjeli za dalje. Ništa strašno.Pozdrav Zelenko,
Evo poslikala sam, nadam se da će se uspjeti vidjeti