A kako želiš. Možeš i ne moraš... Jer ne znas kaj bu bilo na kraju... Tj regularke su u pitanju.
OK., vidio sam i drugi post. Bit ce to ok.Pise 50ml na 10l. Saljem sliku u prilogu.. Znaci to bi mu doslo onda oko 2.5mg na 1l...?
Ne vidi se još.Da li je ženska? Mjesec dana stara.
Sve tu je to ok. Najdoljnji listovi krenu prvi odumirat. Slobodno još mrvicu razrijediti doljnji dio i to je to. Ubaci u sljedeće zalijevanje dozu TNT-@.Pozdrav mentore, eto mene opet.
Situacija slijedeća, tri biljke, slican tempo, isto zalijevanje. Trenutno su 12 dana na 12/12, cvjetovi se lijepo formiraju. Zadnja dva zalijevanja su bila jedno pola doze Bloom i boost I kap SV na 4.5l, a drugo puna doza samo Bloom i kap sv na 4,5l.
Napravio sam neku vrstu lolipopa, zašto kažem neku vrstu, zato jer je donje lišće počelo zutjeti i opadati, a neke listove koji su bili na pola suhi sam i sam otkinuo.
Sad dal' je to normalno zbog nedostatka svjetla? I zadnje vrijeme imam problem s temperaturama, čekam da se rashladi malo jer je u šatoru tokom dana od 30 do 31, navečer je donekle oko oko 26. Ispod toga ne mogu jer nema klime.
Sad za lolipop, dal' da poskidam još jedan dio ili sad ostavim kako je? Evo slike.
Vrste su northern lights, choco kush I bubble gum od 00 seedsa. Pogledajte prilog 355259Pogledajte prilog 355257Pogledajte prilog 355258
Turbina je stigla.Koliko vidim razlika je u koncentraciji gnojiva samim time i drukčije je doziranje. Zyme je dobra stvar i bolje to uzmi nego slavol. Može ona gel no kaj misliš o filteru?
Mogu li miješati ovaj pro sa običnim hesijem?Pa uzimam can lite 150 filter.
Turbina je stigla.
Ona gel neutralizirala mirise kao i filter. Neznam točno sta mislis od hesija da neutralizira mirise? Možeš miješat i jedno i drugo samo pazi na doziranje jer su koncentracije različite.
Nisam pročitao ovdje da je neko koristio taj od hesija. Za ona gel se već zna...Ona gel neutralizirala mirise kao i filter. Neznam točno sta mislis od hesija da neutralizira mirise? Možeš miješat i jedno i drugo samo pazi na doziranje jer su koncentracije različite.
I hoću li dodavati šta u potground h kada presadim u veeeliku saksiju? Perlit, vermikulit, glinene kuglice.?Pa uzimam can lite 150 filter.
Turbina je stigla.