Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zelenko, da li bi bio moj mentor za moj kutak?
Evo ovako, box d35 s40 v90 u pitanju je ormar, nije iskoristen do kraja. Imam 20w jedan ventilator koji puse po njoj pored tog napravio sam umjesto vrata na ormaru od stiropora znaci vrata u njemu i tu se nalaze dva pc ventilatora koja izbacuju vazduh, nemam vent. koji ubacuje zrak.
Rasvjeta je 70w HPS, 1x 20w day light 6k i jedna stedna spiralna 20w 2600k
Zemlju sam kupio u nekom bliznjem marketu, zaljevam je obicnom vodom koja uvijek odstoji vise od 15h jer mi nekako bolje utjece na bilje.
Random sjeme koje mi se svidjelo za prvi put.
Volio bi da uspjesno zavrsim ovaj grow i da naucim za sledeci put
Evo slikao sam, volio bi tvoju preporuku cime bi zalijevao za sad obicnom vodom koja odstoji oko 15h pa tek onda, biljka je stara 35. dana i obicno je sjeme
Imao sam 2 biljoze, jednu sam odnjeo na svoj stari spot i obidjem je ponekad i muska je, mislim da je ovo zenska al, posto nisam upucen toliko u growanje tako i ne znam, kako bi mogao saznat i kad bi mogao na 12/12
Muške biljke se ne uzgajaju zbog više razloga osim kada trebas polen u smislu daljnje oplodnje i čuvanja genetike.
Daj još koji dan pa ćeš znati premda meni izgleda ko da bu bacila jaja. Budemo vidjeli. Na 12 12 je trebala biti vec ako zelis cim prije saznati spol.
Mentore stavio sam 4 sjemenke izmedu dvije maramice,2 NL i dvije Blue Dream.Drugi dan Blue Dream su proklijale obe a NL jos nijedna.Da sadim ove dvije ili da cekam da sve 4 proklijaju ?
Za svjetlo nebi bas rekao da je falilo, od 15og dana je na full spectrum rezimu 18/6
A sto se hrane tice to bi vec moglo falit jer nisam bas upoznat s prehranjivanjem a i prvi mi je grow tako da sam siguran da moze masu puta bolje
Muške biljke se ne uzgajaju zbog više razloga osim kada trebas polen u smislu daljnje oplodnje i čuvanja genetike.
Daj još koji dan pa ćeš znati premda meni izgleda ko da bu bacila jaja. Budemo vidjeli. Na 12 12 je trebala biti vec ako zelis cim prije saznati spol.