Baš mi je drago što si uspjela odradit to kako treba a ovaj put ce bit puno lakše. Samo da se boleština riješi i postigne remisija. I dapače, stojim na raspolaganju. Hvala na lijepim riječima.
trbat ce ubrzo i nahranit. Od kud sada tripsi? Sta si vidio da si počeo sumnjati.?
aye aye captainMožeš počet odmah davati svega sta imas u normalnim punim dozama
pa da zato i sumnjam na njih posto velim, videl sam musice a nema razloga zbog cega bi mi dolazile vinske, a i to negodovanje korjena sad ima smisla posto sam max pazil i nisam ostetil korjen kod presadjivanja.. ugl pem u borbu pa bumo vidlifungus zderu korjen, i najvise stete malim biljkama ovim malo vecim, usporava ih podosta.
Budemo vidjeli, samo jako.aye aye captain
pa da zato i sumnjam na njih posto velim, videl sam musice a nema razloga zbog cega bi mi dolazile vinske, a i to negodovanje korjena sad ima smisla posto sam max pazil i nisam ostetil korjen kod presadjivanja.. ugl pem u borbu pa bumo vidli
Udri dalje kako si i sada. Nema potrebe jos za duplim dozama.Evo mentore ubacio sam jos dvije lampe, obje led, jedna je 2300K druga 3000K i dodam sam ventilator promjera 30cm. Takoder sam biljku malo prorijedio od lisca da svijetlost bolje prodire do vrhova. Pratim sad dalje situaciju. Da dajem duplu dozu hrane ili i dalje nastavim sa jednom punom pa voda???
Glavno da borba napreduje u pozitivnom smjeru. Budi oprezan sa hranom i nemoj pretjerivati.Poz mentore evo malo slika od mene paukovi rade poso pa se lisce pomalo susi al borimo se napravio sam malo loloja i skinuo sve vrhove koi nemaju potencijala nadam se da se nosam zajrb.dao sam joj punu dozu bud cendy piranje i plantele cvijet ocito joj pase danas cu ju jos jednom zalit sa pola doze od svaceg.Pogledajte prilog 288516
Može.Bok @Zelenko63 treba mi mentor ! jel bi bio voljan pomoc tu i tamo da odradim outdoor kako spada? hvala
Hps je standard. 125 bi bila čist ok za taj prostor. Ja bi uzo Hps za zimu, led preko ljeta .Poz mentore zanima me jel bi iso hps 125w u box 60×60×100 a da se nepregrijava previse ili je bolje stavit led
hlg 100 v2 neodlucan sam hvala
Pa da, za cfl bus morao imat mnogo isjalica ali da idu u utikac..a kod hps imas balast i lampu itd..
Balast 400 za sijalicu 400, balast 250 za sijalicu 250 itd.-..svaka lampa ima svoj balast.
CFL je ok ako imas dovoljan broj lampi, ali po meni ako imas prostor mozes hps .
Ja da sam na tvom mejstu bi uzeo odmah hps i vozi druze. Sve je stvar izbora i svaki tip rasvejete ima svoje prednosti i mane.
Ako nemas neki turbo veliki prostor mozes i na cfl, ali i na hps...
Sve je na kraju stavr izbora i volje..