Mentor Stipe

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
Ko ce ga znat. Sumnjivo je da ni promjenom ph vode ne mijenja ph runoff-a. Ja sam radio mix od 100 stvari i sve je ok na 5 posuda....
....ako nisi siguran imas onu temu berba/harvest/procjena pa tamo stavis sliku i vele ti ljudi po prilici kolko jos do kraja.

08.10.2015
112
114
43
ovaj sad sam baš pročita onaj url šta si stavia, ma znaš šta da uzmem ovako nešto ,ovo
košta 129 kn ,jel čemu
mikroskop-228x228.jpg

ovo si mogo priuštit samo da nije neko s....
Meni na potgraund sve super, al na onu prije neku livu, jednu mi je čak spržilo.

Squerlz

F'ing squles greasy bastards
06.07.2011
534
856
113
Cao Stipe

Sad sam ih presadio u vece posude i napunio do kraja zemlja boze dragi gde su mi bile oci kad sam stavljao u ove male posudice nisam ni gledao samo sam zahvatio saksijom:fuck:U principu Compo Sana jeste ali stojala u radnji napolju pa se napravile grudvice znaci 3 puta sam morao sa obe ruke da je rastresam i povadim grancice i neku tipa glinastu masu...I posle se pitam sto sporo napreduju :watch:.Nisam ih zalio mislim da nema potrebe?
100_1310.JPG
:thumb:

Poslednja izmena:

changadmt

Aktivan Član
13.05.2015
523
1.982
163
36
Stipe,polomih joj jednu granu,skroz...zalepio sam je ali cini mi se da nista od nje nece biti...Oce li biljka biti pod stresom,hoce li stagnirariti sąd par dana?
Inace sam joj uradio lst,savio sam je celu,pa onda i grane pojedinacne razvukao...sutra cu staviti fotku da prekontrolises to ako mozes.:)

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
@Freemankv sad to izgleda onak kak treba :) daj svakoj 3-4dcl vode oko stabiljke (ne uz nego 3-4cm dalje da korijen ide u sirinu)
@Ferdinho77 ima hrpa tih gluposti za malo love. ph metar, kalibratori, termo/hygrometri...itd
@changadmt ako se nije oporavila, makni ju skroz. Stres je, al nebi smjelo bit problema. Moze malo stat na dan-dva. Sutra slika pa da vidimo ;)

Zlocestoca

Aktivan Član
11.12.2015
231
277
63
Nov sam pa pratim i malo teze se snalazim,pokusavam stupit s nekim u kontakt pa mozda fulam al se nadam razumijevanju...nadam se da sam sad postavio pitanje za mentora?

Interesira me mogucnost prikrivanja mirisa kod cvatnje,dal zaista pomatu neutralizatori,ili bar ublazuju nama onaj predivan miris?

Poslednja izmena od urednika:

Squerlz

F'ing squles greasy bastards
06.07.2011
534
856
113
Znam da si mi rekao da zalijem ali se plasim da nije overwathering zalio sam ih pre 2 dana ovo je 12 h posle presadjivanja pali novi listovi.Da zalivam ili ...?
100_1324.JPG

Zlocestoca

Aktivan Član
11.12.2015
231
277
63
Pozz!
Hvala. Ti Stipe...znam da je taj parfem tesko pobijedit sto meni ne smeta al sve znas tako da....
Mislio sam cak uzet komplet sa ventilatorom i ona kanta od 3.8kg, citam recentije pa sam mislio da se ovdje zna bas konkretno....
E sada bih te jos pitao dal mogu s tobom o par stvari popricat mislim dal meni mos bit mentor? Ja imam ormar hand made,e sad ne kuzim kako to s filterom...dal se on samo stavi unutra jer onda moze,al ako su to neke kerefeke neznam kako bih to sada!

Zlocestoca

Aktivan Član
11.12.2015
231
277
63
Znam da si mi rekao da zalijem ali se plasim da nije overwathering zalio sam ih pre 2 dana ovo je 12 h posle presadjivanja pali novi listovi.Da zalivam ili ...?
Pogledajte prilog 53010
Pozzz
Sorry kaj upadam na takav nacin,novi sam pa citam sve...al sam vidio pitanje i nisam znao da se to moze dogodit u toj fazi...meni je ostala jedna nikla 1.5cm i ne mice se vec 25 dana a ziva je i pusta korijen cudo!

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
Nemas puno mudrosti oko filtera. Montiras ga na kraj cijevi(u boxu) od turbine koja izvlaci zrak iz boxa, tako da sav zrak prodje kroz filter prije nego izadje van. Ima na forumu jako puno o tome. Ja ga ne koristim pa ti ne znam detalje, ali pravilo je da protok zraka (m3/h) filtera bude nesto veca od maximalnog protoka zraka turbine.

Ovo sto se sa biljkom desava je vjerojatno do zemlje nesto. Ako su svi uvjeti dobri, nema razloga da ne raste. Koja je zemlja u pitanju?

Zlocestoca

Aktivan Član
11.12.2015
231
277
63
Nemas puno mudrosti oko filtera. Montiras ga na kraj cijevi(u boxu) od turbine koja izvlaci zrak iz boxa, tako da sav zrak prodje kroz filter prije nego izadje van. Ima na forumu jako puno o tome. Ja ga ne koristim pa ti ne znam detalje, ali pravilo je da protok zraka (m3/h) filtera bude nesto veca od maximalnog protoka zraka turbine.

Ovo sto se sa biljkom desava je vjerojatno do zemlje nesto. Ako su svi uvjeti dobri, nema razloga da ne raste. Koja je zemlja u pitanju?[/QUOT
Imam dole ulaz i gore izlaznu rupu,dole imam dva mala vent koji upuhuju zrak a gore bi stavio hand made onaj kupaonski samo nekako sa ugljenom ali dal bi to bilo dovoljno to me muci jel je rijec o ormaru 205x160x105
Humofin je zemlja i nema mi bolje iskreno ili ja neznam za bolji!?

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA

Zlocestoca

Aktivan Član
11.12.2015
231
277
63
Pozz
Nemoj me zezat... Humofin je los? Iskreno nisam ja nista mjetio vec odokativno, vidio sam da je vlazna ne puca ne susi, pogledat ove linkove svakako, hvala...bas se osjecam glupo..

Sto se tice ispuha sa filterom: nemam mogucnost cijev stavit van, vec nekako unutra ugradi to. I dal je jako bucan ventilator?

Da bas sam malo citao...a lokusat cu sad malo uvest promjene...inace mi ovo 3 grow u zivotu tako da covjek uci dok je ziv nisam imao lose iskustvo sa homofinom al ko sto sam reko nisam mjerio vrijednosti, a sto je lose u njemu tebi konkretno?

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.271
35.857
2.698
Weed California USA
Pogledaj iz trazilice "humofin"
https://www.vutra.org/search/2084397/?q=humofin&o=relevance

Vec je bilo problema. Ko ce ga znat sto ne valja. Ph je mozda u banani, previse organske mase, previse dodanog gnojiva..... pre jaka....lose strukture itd. Nije svaka zemlja za cannabis.
Na pocetku outdoor sezone sam kupio zemlju Terra Brill i dao 80kn za vrecu. Skoro pobio sve biljke u tome jer nesam mogo skuzit u cemu je problema. Presadio i drugi dan vec ozivjele.
Zemlja tj. substrat je jedan od najbitnijih stavki u growu. I ove jeftine Konzum zemlje za 15kn ne valjaju...florafin, florahum, mirko, slavko....razni humusi itd.
Humus je pre jak za samostalno koristenje......itd itd

Pregledaj dnevnike i opremu pa ces znat sto sve promijenit.
Nista ne treba stavljat van. Sve je u boxu....ali ipsuh mora puhat prema van....kako god okrenes. Turbina se cuje, naravno....ovisi koja i kolko jaka.

Nabavi Klasman-Deilmann PotgrondH ili Substral Terra Magma i vidjet ces o cemu pricam.

Zlocestoca

Aktivan Član
11.12.2015
231
277
63
Frende pa meni je poumiralo unovom growu 6 proklijalih sjemenki a 7 ma se sada bori i izgleda ko zakrzljala a tiva je i pusta korijen al stoji ko neznam kako opisat....probat cu svakako hvala na savjetu....sad ga jbi nemogu ih micati nikuda i ovaj zahvat sto moram dodatno radit mi koma al to moram...

Da ispuh ce ic vanka preko filtra,nadam se da ce vit ok jer ce bit sranja kad krene mirisat....

I jos jedno pitanje,totalni sam skeptik sto pisem ovdje iskreno al treba mi ova info od pravih ljudi,zar nije pzd sto se to sve ovdje pise slika prica itd...mislim razumijes me? Ipak svi imaju svoj IP

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.