evo Stipe,presadio ih ja jucer, zalio lijepo da procuri sa ph 6,5 runoff je na jednoj bio 6,3 a na drugoj 6,8 (????) (laganini,pol litre jednoj ,pol drugoj, i tako dok nisam 4l pa je na obje procurilo) . I gledam ja po forumu,i nadem ovaj svoj kineski termo hidrometar na jednoj slici pored nekog malo boljeg i kaze covjek da pokazuje ovo kinesko govno 10% vise vlage nego sto je, ja lud, meni na tom govnu varira od 45-50, znaci u stvarnosti 35-40.. nista,odma ja siknuo dve mokre majce unutra i grudnjak od cure ( trebao joj je suh za ujutro,a ja joj kazem,ma daj simo sad cu ja to sredit
), i lijepo se vlaga digla 55-60, znaci u stvarnosti 45-50, kontam dobro je to, i danas ja bacim oko na moje ljepotice i kad ono imam sta vidjet... Znaci na velikoj su se pojavile zute tockice,dvije tri na velikim donjim listovima, (mozda je ostala koja kapljica od zaljevanja pa je pd toga al nisam siguran pa vidi ti) i dalje su uvijeni, a na maloj se na tim donjim listovima napuhlo u sredini (wtf)... pa ako ne trazim puno da skicnes slike i kazes da ce sve bit dobro
jer sam
luud xD