Punu dozu Plantele mentore (7, 5 ml/L)?Većoj samo Slavol a manjoj možeš dozu plantelle cvijet. Pune se lijepo
Punu dozu Plantele mentore (7, 5 ml/L)?Većoj samo Slavol a manjoj možeš dozu plantelle cvijet. Pune se lijepo
Kada dođe vrijeme za to pa ćemo dati, odnosno, kada procvjetajukako da krenem sa prvim zalimanjem?
Počele su pistile da se javljaju, znači dolazi cvjetanje. Ideš još jednom Plantellu list i to je to, dotle bi trebala procvjetati kako bi počeli sa Plantellom Cvijet. Pošto ti je automat lolli se kod njih ne primjenjuje, skidat ćeš listove po potrebi, tj kada ne bude svjetlo dolazilo više do donjih listova ali to ćemo pratiti i onda odreagirati. Neka se prvo izduži biljka u prelazu/strecha pa ćemo vidjeti daljeEvo mentore, izgleda da je pocelo cvjetanje!
39 dana ima ljepotica
Danas zalivena sa plantelom list. Kazi mi , kada pocinjem sa plantelim cvijet?
I koji je sledeci potez, da li da je zatezem jos, ili da prekinem, i kada da radim loli?
JSM jel moze odgovor na ovaj postPozdrav JSM evo da se javim konacno i da obavestim sledece stanje. Elem ovako stoje stvari. Planirao sam biljcicu da secem i da susim 18og aprila, smisao toga je sto 26og aprila idem iz ovog stana i palim kuci za praznike na 2 nedelje, biljcica je vec u zavrsnim fazama iako jos bele dlacice izlaze, svestan sam toga. Da bi biljcica posle branja imala period od cca nedelju dana da se osusi tako da bi mi branje 18og bilo optimalno i u ovom slucaju neizbezno. Prosli put sam je zalio sa vodom i sad ovaj naredni po Flush teoremi isto planiram, ili imas bolji savet? Biljcica je 18og Januara izrasla tako da 18og aprila puni 3 meseca a period do branja joj je bio 9-10 nedelja s tim da je prosla stresan period pa zato verovatno jos cveta. Ovaj grow zapanjucuje je prosao bolje od proslog( verovatno se cudis dal je moguce- prosli su crkli svetlo i bila prehranjena) ali ja sam na kraju krajeva zadovoljan sto ti kazes bice nesto za spusiti. Zao mi je sto nisam maksimalno ispostovao i sad se malo kajem ali potrudicu se u sledecem growu u kojem zelim takodje da radim toping radi lepseg treniranja i boljih badova i ostalog. Evo slike u prilogu, puno ti hvala na saradnji do sad jako si korektan ispao i hvala ti na svemu brate moj. Cucemo se jos koji put da javim sve propratne stvari do konacnog tegliranja, i probe haha.
Ziv bio! Pogledajte prilog 396890Pogledajte prilog 396891Pogledajte prilog 396892Pogledajte prilog 396893
Hvala drug, takođerZiv bio brate puno srece zdravlja i veselja ti zelim i hvala za sve!
Previše ti se izdužila drug bez treninga, ja bih topirao najradije, skinuo vrh i onda poslije sa Lst-om spuštao. Topiranje znači i onda je polako savij. Samo joj dodatke daji šta imaš, gnjojivo joj sada ne trebaMislio sam pitati dali se isplati njoj sad već krenuti raditi LST u ovom većem potu samo da stane ponovo u box i izdrži još par dana prije nego novo svijetlo stigne i dok ne ispraznim veći ormar za nju?
Ma polako samo, ne gori nigdje Mogao si samo mentorski preletiti i našao bi bez problema, objašnjeno dosta puta sa slikama čak a o cijelom forumu da ne pričam.Čitam sad za topiranje po forumu nemogu baš previše informacija nač..
zbog nekih zelenih koji su čudno savijeni, ali što ja znam, tako da slušam kako i što dalje.
To je problem, ogromna vlaga je nešto što sada ne bi trebalo da se dešava, što automatski znači da ti je i temperatura preniska. Upali na 20/4, makar će smanjiti ta dva sata stresa za biljke. Nema drugog rješenja trenutno osim na taj način kontrolisati uslove u boxu. Ja bih ih čak i na 24/0 prebacio ako je to jedini način da uslovi budu kako treba ali probaj prvo sa 20/4varira 47%-80%)
Ma sve bomba i nisu slike toliko loše nemoj da zezašPS: e da, i svjetlo je i dalje na istoj poziciji od zadnjeg premještanja, trenutno je nekih 20cm od najvišeg vrha biljke udaljen. nisam primjetio da joj smeta, no da napomenem u slučaju da ga možda treba malo udaljit.
Baci mi sliku da vidim damu i šta si mi dao prošli putsutra bi trebao da zalijem
Super, tako ćeš i dalje nastaviti dok ne procvjeta dama. Ako možeš regulisati vlagu još bolje, za vege je idealno 60% a za cvjetanje što niže, 30-40%. Sada na 50-60% možeš spustiti pa ćemo u cvjetanju nižu vlagu ganjetipre 2 dana zalio sensi grow,slavol i super vit!