Isključivo u prelazu između vegetacije i cvjetanja, postoje i druge tehnike ali bih ti preporučio da ovaj put primjeniš lolli i miran si. Sljedeće growowe možeš druge tehnike primjeniti i naučiti. Korak po korakjel moze lilipoping u vegetaciji ili iskljucivo u cvetanju?
Na to se isto obraća pažnja i jako je bitno jer količina zemlje određuje, kao i treninzi biljaka, koliko će na kraju materijala biti. 1 litar je jako malo ali zalijevaj sporije pa će i više popiti. Znaš za sljedeći putZemlju se nisam uopće sjetio pritiskati od puno miješanja s perlitima.
Upravo sam zalio i procurila svaka nakon 1l toliko da je cijeli ručnik bio mokar ispod potova.
Za tvoje biljke pune doze ne dolaze u obzir, biljke su oštećene i trebaš biljke dovesti do kraja, tako nećeš uspjeti. Sljedeće zalijevanje daj samo vodu pa onda ideš maximalno pola doze za tvoje biljke, više ne. Taj dio na hedu skloni, ne vidim dobro na slici ali može biti da ti se buđ već pojavilaPre 2 dana sam zalio sa ful dozom npk, veceras bi trebao opet da zalivam tvoj savet ?
Na osnovu čega to misliš? Nutrijenti za cvjetanje idu u primjenu kada se pojavi dovoljan broj pistila. Mogla si mi obje biljke uslikati i bez svjetla jer teško je tako bilo šta razaznati. Donji listovi će otpadati, ne znam koliko je prošlo od prebacivanja na 12/12 ali treba i lolli brzo napraviti i donje lišće ukloniti jer svjetlo nedopire više do njihVeceras sam opet zalila isto kao prije ,mislilm ,da bi sad trebali prebacit sa gnojivima za cvjetanje.
Odradi lolli i daj samo Slavol jer su nabijene dušikom, onda ćeš poslije dati još jednu punu dozu List-a i trebale bi da procvjetaju. Super izgledajuEvo mentore stavila sam slike nrez svjetla .lolipop cu napraviti veceras.
Može drug, računaj da će se svi vrhovi/grane uduplati i da će trebati više prostora ali kad legne slika pa ćemo vidjetiveceras ti pustam slike pa da mi kazes dal ima potrebe za 7 nedeljom vege ili ne
Neka tako i ostane jer izgledaju superNista novo
Nemaš potrebe ništa ispirati, nastaviš samo dalje sa bloom-om kada procvjeta a to ćemo odraditi zajedno. Te vrhove poubacuj pod mrežu neka se biljka raširi i popuni istu. Možeš pustiti do 45-og dana. Mrežu zategni, nemaš od tako labave ništa i sve što ostane ispod mreže ćeš ukloniti 10-ak dana poslije prebacivanja na 12/12 ili ti lolli odraditinesto planiram da ih pustim do 45 dana tj jos 3 dana da ih isperem vodom jedom pre blooma!sta kazes?
Možeš jednu dozu dati bioroota i greensensation sada, dobro će im doći pa sljedeće zalijevanje nastaviti sa još jednom dozom za vege pa bi trebale i procvjetati i prelazimo onda na bloom.bioroot
Nema se potrebe izvinjavati, samo se trebamo poštovati. Mi svi imamo puno obaveza u životu(porodica, posao), znaš i sama ali odvojimo i dosta vremena kako bi vam pomogli i to radimo rado ali ne možemo sve popamtitiPozdrav mentore ,izvinite jos jednom