Slavol ideš svako zalijevanjeneki moj plan slavola,1 nedeljno i to je to!ispravi me ako lose radim
Posljedice se vide i stanje je takvo kakvo jeste, mijenjat se ne može. Sve ti jasno zbog čega. Ideš jedno zalijevanje vodom a drugo bloom i fosfor.Pozdrav JSM evo prodje par dana kako sam zalio biljcicu i danas je ponovo vreme za novo kupanje. Evo ovako se oporavila, nije najbolje ali bolje nisamo mogao (proklinjem sebe sto nisam zalio pa se osusila).
Pokoji žuti list je ok, počinje ti cvjetanje uskoro i nije neki poseban problem jer je ostatak biljke zdrav. Možda je koji liat prilikom Lst-a oštećen. Biljke su lijepe i zdrave.Mentore ,nesto sam izgleda zabrljala. U ponedeljak su bile zalivene ,juce ujutro su jos bile jos ok ,a navece kad sam htjela zalit ova desna mi je bila skroz spustena ,kao da vene i zute donji listovi.brzo sam je zalila a nadam se ,da ce se sad oporavit ,nesto joj izgleda ne stima.ova ljeva je ljepsa sad razvijena i raste nego pva desna ,a bila sam polagala sve nade u tu ljevu .Malo kasnije ti postavim slike.
Ma odlična biljka drug, te žute listove ispod skloni i milina, odlično i prava zvijer. Manju damu ili u neki box improvizuj i sa tvojim cobom bilo bi superevo ga update za veliku damu
uglavnom super napreduje, ostajem bez mjesta za popunit na mreži tako da nez šta dalje.. haha
Odlično drugVidim danas da im je jako prijala terapija od juce
Biljka super izgleda, samo nastavi tako. Durban je klasik, Dutch Passion jedan od najboljih breedera, slobodno uzmiPozdrav mentore! I dalje istezanje. Juce zalivena sa pola doze plantele list.
Dobio sam neki kupon kod Nirvane, i mislio sam da uzmem foto fem, i zainteresovao sam se za durban poison.
Jesi li se susretao, i sta mislis o stejnu?
Ma odlična biljka drug, te žute listove ispod skloni i milina, odlično i prava zvijer. Manju damu ili u neki box improvizuj i sa tvojim cobom bilo bi super
Sljedeće zalijevanje onda samo sa vodom. Pratit ćemo biljku i dalje pa ćemo znati kada je kraj, teško je drugačije reći. Pistile dok izlaze znači cvjetanje je u toku i tako dolazi do formiranja heda. Baci mi sliku pa ćemo vidjeti.zalio sam u subotu sa malo Roota, dozom Blooma i malo fosfora. Nisam znao kako a nisam hteo da ostane ne zalivena dok ne odgovoris, pa da se osusi kao prosli put. Sledece zalivanje ide sa vodom. Biljcica je navrsila 10 nedelja sto joj je otprilike propisani rok da izraste cela. Kako da znam kad da je skidam i to? Sve dok rastu nove bele dlacice da ostavljam? Vecina je pozutela ili postala narandzasta.
Ima tu još do kraja. Ti listovi su previše oštećeni bili da bi se skroz oporavili. To što smo ih malo oporavili jeste samo da ostanu do kraja biljke, onda ćeš ih svakako ukloniti jer žuti listovi mogu stvoriti buđ tokom sušenja i kjuranja hedova. Ideš sada normalne doze gnjojiva pa onda voda i tako u krug o kraja, 3-4 zalijevanja nutrijentima+voda i eto krajdo berbe imam 17 dana .. mentore puno me brinu oni zuti listovi oko batova ma da su se popravili od proslog zalivanja.
i sta si mislio onim sto si mi reko " Biljka ce ti trajati jos najmanje mjesec dana " , taj te deo nisam razumeo
Uradi sebi drug e27 panel i gotovo, sijalice su uvijek dostupne i miran si. 15w je malo za malu damu ali ne sumnjam da ćeš ti to brzo sredititako da ako postoji neka alternativa da nabavim u vrtnom centru il nekom drugom većem centru bi mi bilo super za prvu ruku.. kreče već rast u visinu dosta tako da ću je ubrzo i presadit u veći pot i krenut
Samo Slavol drug sada a možda i sljedeće zalijevanje, nabijene su previše nutrijentima ali izgledaju odličnoKako cu sledece zaljevanje, sa Slavolom ili bez?
3l su bolje od 1-1,5 na 20l pot ali i dalje jako malo. Na moje 20l potove ide minimalno 6l a nije rijedak slučaj ni 6,5l.zalivam posle 1,1-5L vode pocne tacna da se puni,voda samo prodje kroz zemlju saksije su od 20L.Proslo zalivanje je bilo TNT i root probao po 4L vode prelivalo je ,sada sam probao po 3.5L sa 1kap super vita i pz 7ml .Prihvatile su oko 3L vode malo je procurilo pa sam sacekao da upije zemlja iz tacne vodu
Izgleda zdravo a sitna je skroz, problem je u zemlji jer korijen s ene može razv8jati a samim tim i biljka. Pošto si kupio drug Hesi odmah idi root, zyme i super vit i zalij je sa 3l vode i pusti je onda. Na 3l vode ideš 15ml roota, 6ml Zyme i dvije kapi Supervita. I pusti je onda 3-4 dana. Nemoj je više topirati, pusti je sada da krene pa ćeš onda.esi tek za koji dan stize nije jos kod mene . Uglavnom bice jos 3,4 dana u kuci dok ne prolepsa vreme i ide napolje .Iskopao sam rupu 50x50x50 .Sta mi predlazes za zemlju ? Da pripremim taman dok krene i Nl polako da imam sve spremno. I meni ova lujka deluje zdravo ,,ali mislim da su niske temperature imale veliki uticaj na rast .Sta je tu je valjda ce napolju izrasti lepo .
Odlično je sve, snalaziš se kako znaš i to je najbitnije. Biljke će imati lijepu visinu, spuštaj vrhove sa Lst-om sve dok traje streching i neće biti problema kao sa automatom. Sada ćeš cekati da biljke procvjetaju pa počinješ sa nutrijentima za cvjetanje, do tada primjenjuješ zadnje zalijevanje, jednom ili dva puta, do pojave većeg broja pistila.mi zaostaje za njom.Znam ,da mi lst nije bas po PSU,al za prvi put valjda ,ce bit ok.Sta mislite ?evo stavljam slike . Izvinize slikala sam pod hps pa se dosta slabo vidi.Kako dalje ?
Samo damu i dalje rasteži i bit će sve odlično. Lijepo se raširila i još ce. Pola doze Plantelle i lijepo je zalij.Sjutra ide zalijevanje plantelom, da li da stavim punu dozu, ili opet pola?
Naravno da može i desi se u ranoj fazi vege jer groweri ne zaliju po cijelom potu zemlju nego samo oko biljke te se zemlja sasuši i stvrdne. Zalijevati skroz polako da voda natopi taj dio zemlje. Postoji i komplikovanija opcija, izvući biljku, rastresti zemlju sa korijena i dodati malo nove zemlje.Jel moze biti da se zemlja previse osusi pa da zbog toga nemoze da prihvati lepo vodu nego samo prodje kroz zemlju,jedna biljka ima odlično lisce,dok je druga bas problematična.Zalio sam ih juče sa istom količinom vode po 3L ( pz i sv) malopre ih gledam jednoj je zemlja malo vlažna a drugoj skoro skroz suva.Da li mogu da ih zalijem sutra opet po 3L vode,bojim se da ih ne prezalijem, isto tako se bojim da ostanu zedne.Malo mi je cudno da toliko malo vode piju a vec sutra suva zemlja.
Bit će nešto za zapaliti i s obzirom da joj je jako stresno bilo, dobro još i izgleda. Vjerujem da si i ti toga svjestan. Neke stvari se moraju ispoštovati tokom growa da bi se očekivao neki dobar rezultat. Nadoknadit ćeš ti to u sljedećem growu, u to sam siguran.Evo slika, na nekima izlaze nove dlacice na nekima i ne bas, hedovi nisu presebeli ali ima ih, pufnasti su nekako. Moguce da je do straina..
Drago mi je da si na netu dosta pročitao ali bit će mi draže kada forum preletiš i neke stvari pročitaš, za početak prvu stranicu mentorskog i teme koje sam postavio kao obavezne za pročitati.Pozdrav! Ovo mi je prvi grow ikada, tako da skoro nemam pojma nista haha. Mislim, da znam nesto, ne bih trazio mentora .
Procitao sam par stvari na netu oko svega ovoga, tako da nije bas da nista ne znam... Pa, da li bi zeleo da budes moj mentor?