E, kolega, da si video kako su moje izgledale pre mesec-dva tešio bi se Samo imaj dobro svetlo, prati savete i strpljenje...
Odlično drug, nastavljaš sa damom sa bloom, sensation i zyme. Tako joj nastavi i dalje sensation posebno davati a posebno bloom i zyme. Za Strawnanu i Lemon isto. Ostale dame još jednom grow pa možeš onda i njih sa bloom početi. Bakterije možeš jednom/dva puta dati ali ne treba više. Lolli odradiš 10-i dan nakon prebacivanja, ti možeš odmahGSC je pustila cvetove još pre nedelju dana 27.03 je dobila prvi put bloom (4ml) i zyme. Večeras ću dodati, pored ta dva i Sensation 1ml.
Odlično to izgleda za prvi put, nema nikakvih problema i zdrave su. Par growowa i doći će iskustvo pa će biti kao i kod kolege Skimmer-aEvo samo da ti se javim ponovo da mi se cini da je sve ok,zasad nije neki problem unutrasnji uzgoj, mislio sam da je veci problem s obzirom koje sve uvjete treba al zasad se ne cini toliko lose,
Valjda ću ti ja sretan biti na kraju, ne da ti se sa mentorima. Može drug, naravno.Pozdrav,mentor mi je odsutan duze vrijeme te trazim novoga kojeg bi mogao tu i tamo gnjavit sa kojim pitanjem .Moze mentorstvo?
Može drug. Preleti prvu stranicu mentorskog i tako mi samo podatke iznesiPozdrav ,pocetnik sam da li se mogu vama obracat za pomoc ? Hvala
Nikakav to nije problem drug, samo guraj daljedanas mi je u sred bela "dana" nestalo struje na pola sata. Hoce li se to odraziti na biljke?
Mali edit prijatelju .Hvala drug moj ziv bio, mozda cu ti biti malo naporan ali uzeo sam prevelili zalogaj za pocetnika stvarno ih imam puno ali oprema mi je top.
Sijalice su mi HPS 1000w. Trenutno su mi biljke na 50,60cm od sijalice nemam prostora vise.
Vrsta zemlje koju koristim je canna coco te koristim canina gnojiva. Coco a i b, rhizotonic, cannazym, canna boost, pk 13/14.
Saksije su mi manje pa sipam oko 8 dexa vode u jednu, zalivam ih svaki drugi dan.
Ostalo mi je 20 i koji dan do berbe , ali mnoge biljke su mi pocele da dobijaju svetlo zelenu boju pocevsi od dole pa prema gore, ali vise me brine zuto lisce oko badova.
Nadam se da san bio jasan kolko toliko pa ako moze neki savet.
Hvala drug na mentorstvu ziv bio.
Dobio si već odgovor drug u pp i znam da ne možeš još odgovoriti ali sada su ti stvari jasne i šta treba da se uradi.Ostalo mi je 20 i koji dan do berbe , ali mnoge biljke su mi pocele da dobijaju svetlo zelenu boju pocevsi od dole pa prema gore, ali vise me brine zuto lisce oko badova.
Nadam se da san bio jasan kolko toliko pa ako moze neki savet.
Hvala drug na mentorstvu ziv bio.
Odlično raste, sve super. Izdužiti će se u prelazu između vege i cvjetanja, za to se ne sikiraj. Bitno je da je raširiš kao što radiš a ostalo će doći na svoje. Može Slavol sa pola doze Plantelle list, ovaj put bih povećao količinu vode na 500ml, zaliješ cijeli pot i ostaviš 2-3 dana tako.Pozdrav mentore! Zalivena slavolom i malo uvezana. Nijesam siguran koliko raste , svijetla su i dalje na 50 cm . Prvi grow , mozda je i dobra, ali nije lako biti pocetnik.
Sledece zalivanje ide pola doze plantelle?
Zaliješ sa količinom vode dok ne procuri, nemaš potrebe povećavati poslije količinu vode, bespotrebno. 3l je dosta.Zalio sam juče posle 3-4 dana ,po 3.5l vode ,TNT 2ml/1L,root 2ml/1L .
Nemogu da se setim mislim da su pile po 2.5L - 3L vode ,juče sam pokušao da povećam po 4L vode da im dam ali kada su primile po 3l napunile su se tanjirice vodom pa je i prelila.Mozda su zbog toga flekice ,sledeće zalivanje planiram za 2/3 dana i planiram samo root,pz,sv.
Puna doza TNTa je sada potrebna bila, znači 5ml/l a i mogao si dozu boosta dati, sada bi dobro došlo. To na listovima ti mogu dvije stvari biti, ili CalMag ili nedovoljno osušena zemlja koju si opet zalio. Daj jednu dozu CalMag ili kupiš u prodavnici Melassu i kiran si. Sačekaj uvijek da je pot lagan pa zalij.Zalio sam juče posle 3-4 dana ,po 3.5l vode ,TNT 2ml/1L,root 2ml/1L .
Pa možeš tako odraditi za početak i dok ti box ne bude gotov.Proklijale su mi dve semenke pa planiram da ih prebacim u Vege box ,samo me zanima posto Vege box jos uvek nije gotov,da li da ih držim 12 sati na svetlu u ovom boxu pa kad se ugasi svetlo da ih stavim pored prozora tokom dana dok se ne upali opet svetlo u boxu?
Polako treba zalijevati pa će biljka više popiti. Ideš isti tempo dok ne krenu pistile. Dva tri puta grow/list nutrijente i onda ćemo preći na bloom. Zateži ih i dalje kako vi bile na istoj visiniPozdrav mentore. Evo mene nazad.
U ponedeljek su mi zalili ruze al kaze ,da je zalio samo sa 1,5l i vec je pocelo teci van posude ,zato je zaio samo sa 2 litra.Planiram danas zalit.Znaci od utorka su na 12-12. Ova desna mi je nekako stala sa rastom ,a ova ljeva bas krenula u visinu , pa sam je jos malo vezala.Temp.po svetlu je 29-30 ,brez 22-24.Kako dalje ,da nastavljam .Evo slike.
Možeš lagano povećati količinu vode na 300ml i možeš lagano razmišljati o pola doze nutrijenata za list /growMali update, dame su na 21cm i 19cm visine, pojedini listovi su dijelom žuti, zalijevanje i dalje samo obična voda 200ml po cijelom potu svaki treći dan. Ako treba uvesti kakve promjene slušam
Slobodno ostaviš tu vodu u tanjiriću sat ili dva i popit će biljka a ako ne onda prospeš. Biljka 1 je malo kasnila u odnosu na drugu biljku ali nadoknadit će ona to i stići će biljku 2. Drugačiji je fenotip i mislim da će duže cvjetati nego druga biljka, kao da je sativasti feno povukla.Mentore, zalivene danas sa Slavolom i Plantela cvet 25 ml/4L, tj. 6 ml/1L. Zalio sam ih kao i obicno c nesto vise od 4 litre, medutim, naknadno, nakon nekog vremena primetio sam da su ispustile dosta vode u tanjirice (mozda nekih pola litre) sto se do sada nije nikad desilo . Uvek, pa i danas bi prestao sa poljevanjem cim bih primetio tragove vode u tanjiricima. Tanjirice sam ispraznio.
Biljka br 1 je od samog pocetka bila slabije razvijena i kasnije je procvetala. I danas su joj
Slavol ideš 10ml na litar vode i sa njim ideš do kraja. U vegetaciji ne predlažem otkidanje listova, samo je i dalje veži i razvlači, listove sklanjaj u stranu i to je dovoljnopomagaj!uzeo sam slavol e sad ne znam koliko ide,mentorski kutak citam ali ne mogu da nadjem gde si pisao koliko ide!sa 1.5l zalivam i dalje,2 biljke po 0.75.Reci mi da li mogu velike listove da poskidam jer je bas gustta i zbunasta,5 nedelja vegetacije
Hvala mentore. Vidim danas da im je jako prijala terapija od juce .Slobodno ostaviš tu vodu u tanjiriću sat ili dva i popit će biljka a ako ne onda prospeš. Biljka 1 je malo kasnila u odnosu na drugu biljku ali nadoknadit će ona to i stići će biljku 2. Drugačiji je fenotip i mislim da će duže cvjetati nego druga biljka, kao da je sativasti feno povukla.
Sljedeće zalijevanje samo Slavol