.u utorak kupujem preparate pa se dogovorimo za zalivanja
kad kupis preparat javi se dan pre zalivanja da doziramo to kako treba i napisaces mi sa koliko vode zalivas
Znaci samo ove plave od 9,5w 6500k ostavljam 5-6kom?
moze plave da dobiju na lisnatoj masi pa cemo posle to sikombinovati kako treba sa zutima.
temperatura nikad nije pala ispod 18 u ovoj sobi, i to samo dok nismo grijali po par dana.
ja vec imam spreman patent za dogrejavanje ,spreman,kag ti kazes ja ti sve pokazem u slikama kako se namesta i sve sta treba.to nek ostane sa rezervom do daljnjeg.
trebalo bi evo videcemo kod tebe kad krenes,ti si uradio neki test cisto da vidis kako funkcionise,uvek vodu ostavis da odstoji pola sata pa onda regulises ph i onda zalivas,i kad dodajes prehranu uvek prvo dodas prehranu pa meris ph pa ako je visom i dalje dodas koju kap ph korektora pa onda proveris ,kad ti je na 6.5 ph spreman je rastvor za zalivanje.
Daj mi samo reci kako ti klijas? Direktno u maramicu ili ides voda pa maramica?
e ovako
olozim na tanjiric maramicu ili ubrus iz kuhinje.i jedno i drugo nesme da imaju nikave dodatne miresi i neke hemije u te maramice one tipa mirisljave,znaci obicne bez mirisa,postavim 4-5 sloja na dnu tacnice polijem 2 supane kasike vode pa onda stavim menku i od gore stavim drugi sloj 4-5 sloja maramice i polijem sa jos jednom supanom kasikom vode ,pokrijem sa nekom folijom sve i stavim negde gde je temperatura izmedju 20-25 stepeni i na svakih 12h dodam po dve kasike supane vode i sve tako sledecih 36h,znaci ne otvaram nista samo dolivam po malo vode samo toliko koliko da maramice imaju vlagfu i prvi put zavirim tek za 36h cim vidis klicu vecu od 5mm odmah pikujes u zemlju,ali ne duboko ,sa olovkom napravis rupu od 10mm i okrenes menku sa klicom na dole i samo ovlas od gore zatrpas zemlljom i zalijes sa pola deci vode i to je to,stavis pod svetlo i na svakih 12 sati samo malo prsnes vodom po povrsini zemlje i to je to,ona izbija odmah,kad je vidis da kolitdino izbijaju tu onda vise nista neprskas nego sacej da se isprave i onda je zali sa 1dl vode i to posle sve ide svojim tokom,bitno je jako da tako male bebe sto redje zalivas jer im visak vode veoma smeta prvo vreme.
Evo slika poslije lolli i dodatnog zatezanja:
mogao si jos malo do da odrezes ali je to automat bese tako,onda je to ok ako je autos.
Predzadnje i zadnje sam zalio 1.8L vode + full doza za vege. Sljedece bih mogao cistu vodu plus slavol pa sam potvrdis.
na 1,8l koliko si dao ml tog za vege,da sledece zalivanje ide voda +slavol 20ml slobodno.