ja sam ti to i rekao upuh vazduha dole ide pasivan ulaz ne treba nista,super za kulere bice ti ta dva dovoljna ali da znas da oni 10cm jos jace biju,nema veze to su nijanse u pitanju,jel mozes da dimas tih 12v,e za veter unutra da puse po biozamo mozes isto kulere da uzmes ali uzmi 10cm oni jace biju pa stavi 3 komada na sirunu ormara na onu stranu do zida sto ti je 82cm tu nabuci raspodeli tri komada da duvaju ka vretima ormari i onda si top imas sve maltene,ormar iznutra obiji u belo dve ruke predji pusti da se osusi fino farba 5-6 dana sklapaj panel i da pocnemo da grovamo.Proklijavanje semena jel znas to kako ide,imas na forumu sve samo ukucaj u pretragu gore sve sto te interesuje,spremi male potove do o,5l spremi zemlju i perlit i eto,ako te zanima sta konkretno pitaj oko zemlje,prehrane,regulisanje i merenje ph,sve su to bitne stvari da znas,ali opet te napominjem ukucas svaki pojam u pretragu i sve nadjes na forum sta te intersuje.ispuh stavljam 2 pc ventilatora 12cm, povezani na 12v dobro biju. a uspuh nek ostane samo rupa fi100, sta mislis?
nista ovo to nisu preparati na bazi cal-maga,idi kucaj po netu mozda nadjes neki drugi brend ima toga samo guglaj.Bigi zvao sam u shop i trenutno nemaju sensi cal mag,tek kroz 3 tjedna,al imaju neke druge,evo slike pa daj reci koji bi mi bio najbolji,hvala majstore
ma jok bre,sta ce ti to de mi reci sad,pa imas prehranu a ti nemas nedostatka gvozdja.Bacas pare bzv a nista to nekoristi,drugo je da imas nedostatak zeljeza pa da peglas stvari.Mentore druze, valjal ovo sta?
mozes ali onu mat stranu ne onu sjajnu ta zna da pravi lbmimas i onu sto se stavlja za sunce zastita za instrumental tablu moze i ona,imas i knuf taj isto da kupis po stovaristima jeftino je to,ja reko najmanje imas posla ofarbas u beli i radi posao vise nego dovoljno.Kako hoces sta je tebi lakse.mozda bi bilo lakse da izlepim aliminijumskom folijom ako ona vrsi poso, sta mislis?
ma cool samo ti pitaj.ma gledao danas u Tc i uslikao da pitam..
koju brate plantelu lis jeli,nju stavljas dok ne procveta bioza.onda ovu plantelu ne stavljam više?
evo odmah ti kazem,posto radis out daces 8ml na 3,5l vode svako trece zalivanje i tako do pred kraj cveta,moze da se mesa i sa organik i mineralnom prehranom zato je dobra,provberavaj samo cesce taj ph on ti napravi lock znas,tako da vodi racuna.da dat ćeš mi upute kako da koristim sensi...al o tome ćemo kad stigne
jel rokas onaj calcijum onoj pegavoj i kad si zadnji put dao.po ps-u naucivsi se poprilicno na prvoj..
moza da da bez problema da se mesa nema beda i to bas pise na ambalazi proizvodjac je naglasio to,bitno je da ides cal-mag svako trece zalivanje i nemas brige.plantela i taj sensi sve mješa,ili ide sve posebno?to mi brate moraš objasnit sori baš sam amater :/
moze poprskaj vidis ja se nisam setio da ti kazem,napravi rastor od o,5l vode i stavi 2ml calcijuma i popskaj onako nek se cedi sa listova ali to moras onda da uradis cim se ugase svetla,ne sad da je okupas ono,cisto malo vise je ispraska da potrosis 1-2 deci tog koktelica.Vidim da na boci pise i folijarno, sta mislis da ove listove poprskam malo da vidimo hocel sta pomoc
ma nemoj brate sta si se istripovao,pusti da vidimo sta ce da bude sad od tog kalcijuma,ma ima da se ispravi sta ti je a i daj nek se lepo napune hedove pa moze tamo za 3 nedelje da vidimo da je skidas ali ja je nebih dirao,cemu zurbe pustije lepo da se napuni.Tako ucis na greskama,neces valjda svaki put kad ti se desi nesto ti da skidas biljku jbg,pusti malo uci se treniraj strpljenje to je bitan faktor u growu.Ma ja bih nju skino da se vise ne pati,
brate ogranicio si mi pregled tvog profila i nemogu da vidim sad poruke u nazad,ja sad moram da listam ceo mentorski unazad odnosno stranice da bi video sta smo radili,otezavas mi posao tako,ustvari i ne moras da otkljucas pregled profila ,onda ces morati da mi pises zadnje zalivanje da bi znao sta da savetujem dalje.Znam da smo rekli da smanjimo vodu jer je procurelo skoro 4dl,e sad mi napisi sta smo radili zadnji put jel bese vodu smo davali i maloj i starijoj tako bes ili me ispravi,pa cu ti napisati dva zalivanja u napred,moze tako.Aj kad budes mogao, propisi doze za naredno zaljevanje obje biljoze.. Hvala brat
samo nek je guzva,recimo koliko je vec od promene svetla jel od utorka tako bese,ja sam ti napisao dva zalivanja unapred tako da planiraj da za 10 dana odradim hard cor lolipopa gde cemo skinuti verovatno 2/3 bioze od dole,ali otom potom to cu te detaljno uputiti kad dodje vreme.mi je guzva u boxu i poceli su pomalo vise pistila izbacivati
e sad pazi dalje sledeca dva zalivanja:Slavol nisam davao.
imas mali lajt burnic na zadnjoj slici nista narocito,ali ostavi pa prati dalje,sad joj od naradnog zalivanja povecaj vodu na 3,5l a razmak dana nek ostane isti,sad je nahrani sa 12ml za cvet bez slavola sa regulisanim ph naravno,pa se vidimo na dan prehrane opet slike,odlicna je bas se fino razvija.Spustio svjetlo na 60 od glavnog vrha, on je najbliži, zadnja dva dana je tako, ne primječujem lb, al ti opet reci, bolje vidiš od mene. 48 joj je dan.