obavezno ako stigne daj ga,on je odlican za stres,2ml na 1,5l vode idi sad.da li i njega da sipam i ako da, koliko!?
obavezno ako stigne daj ga,on je odlican za stres,2ml na 1,5l vode idi sad.da li i njega da sipam i ako da, koliko!?
prvo mi moras reci dali stelas ph vode uopste,ako stelas od sledeceg zalivanja idi ph 6,2 i idi slobodno 8ml blooma bez sekirancije,panel digni na 35cm.
moze da,i ako sve to prodje kako treba odmah u sledecem zalivanju dajemo 10ml blooma.. Evo taman se spremam za gnojenje 8ml/L idemo danas sa 3 5L
pa ti zalivas sa 3,5lvode a 8ml je 65% snage samo,jel tako,znaci nije fulldoza.Misliš da će moći podnijeti? Hesi kaže 4ml na 1L?
sa koliko je vode zalivasi i na koliko razmak u danima.vec sam pred par dana primjetio i danas opet, amnesia se ovako objesi.
mozes zali kad je upaljeno svetlo samo pazi da ne pokvasis listove i slobodno zali dan ranije nece joj nista hvaliti,eto problem resen.Tu mi se javlja problem jer u cetvrtak kad treba da je zalijem necu biti tu i necu moci da je zalijem do nedelje. Da li mogu da je zalijem kad joj je dan tj upaljena rasveta, ili ako ne moze tako, da je zalijem onda dan ranije sa manje vode? Sta mislis da mi je pametno ciniti?
moze prijatelju,napravi neki mini-updjet,sta su tiplanuvi,oprema,koje sorta,prehana i tako,mozemo poceti.Big, moze sada mentorstvo, culi smo se u maju da se javim sada negdje? Tnx!
uzmes hesijev strat paket i biobizzov cal-mag i to je sve sto ti treba u fulu si onda.Hesi Starter Box za zemlju.
one se obicno greju,moguce da je i otisao i upaljac stoje lako moguce pa nije hteo da starta lampu,ako je nova prigusnica ne moze ona tek tako da crkne,javi sta si uradila,inace idemo jod dva zalivanja i onda preabacujemona 12-12,box ti je skoro pun,sto znaci sledece zalivanje ides cista voda sa regulisanim ph samo i onda na ono tamo nahnadno zalivanje das 7ml lista i promenis rezim svetla na 12-12,ako smo se razumeli.jel moguće da se prigušnica(suprug pretpostavlja) pregrijala.
kako 0,7ml to je ispod 1ml,stavis 7ml celih,dali se razumemo,super sto radi rasveta,ok vidim oko redosleda zalivanja si sveskuzila ok onda.zalivanje voda sa 0.7ml LIST
tako je,ali prvo joj das cistu vodu sa regulisanim ph i onda u nahnadnom zalivanju dajes 7ml lista i tu prebacujes rasvetu na 12-12,ispratices mi dali je nesti procurelo vode u tanjiric od kad smo povecali vodu i za koliko to popije nazad,cisto da razmotrimo mogucnost kad opet da podignemo vodu.a i šprica mi je od 5ml tako da ide skoro šprica i pol