kako mislis,mislis digitalac ph metar ili lakmus papirici.samo mi nije jasan ph rućni tester kako snjim
kako mislis,mislis digitalac ph metar ili lakmus papirici.samo mi nije jasan ph rućni tester kako snjim
Objasnio sam ti prije par dana na pm kako ide taj ph tester.ma rućni tester ono najlon zapakirano ..
Nista vjerovatno ti je list ostao lezat na mokroj zemlji pa se opekao malo.druže šta bi ovo moglo bude ..,
Aj onda cu vidjet danas poslje posla opet isplesti mrezu, Ja sam mislio kroz koji dan da krenu od topiranja, jer sam sve skoro topirao krecu sada lagano. Imat cemo divni prizor za mjesec danaako mislis da za 10 dana prebacujes na 12-12 onda sad postavljaj mrezu,jer mreza mora biti popunjena 80% da bi kliknuo na 12-12,sve ostalo je ok.
Nasao sam one sto mere od 1 do 14. Testirao sam na cesmi odmah po sipanju u flasu, pola h nakon sipanja i testirao sam na flasiranoj vodi. Slike testa u nastavku, ja sam zalio sa cesmom koja je odstajala pola h, nadam se da ce to biti ok.pa ako mozes daih nadjes zbog svakog slucaja da su ti pri ruci,posle kad krenemo u cesce da dajemo prehranu hesi to izregulise.
Ne mogu da editam vise post, zalio sam ovako da znas pa javim ti se sutra-preksutra sa slikama3l vode + 2ml blooma + 6ml boostera + 6ml phosphorus + 10ml bakterija
da rekao sam ti vec,1,5lvode i 6ml rota i posle ih ne zalivas do subote nista.Druže moj,da ju zalijem sad sa root ?
tajlisttije lezaona zemlji dok jer supstrat bio mokar i ubudjao se,nista joj nece biti pici dalje samo.ruže šta bi ovo moglo bude ..,
uveren sam u to.divni prizor za mjesec dana
prvo mi moras reci dali stelas ph vode uopste,ako stelas od sledeceg zalivanja idi ph 6,2 i idi slobodno 8ml blooma bez sekirancije,panel digni na 35cm.Lijeva biljka ima nekakav mini burn na par list9va ne znam jel od svijetla ili gnojenja... možda joj i fali nečeg nemam blage veze.
Sutra ide druga runda blooma pa sam htio da mi potvrdiš da je nebi još više pecnuo.
da menja se zarulja onda ide hps sijalica,sa zutim spektrom.Da li kada se prebaci na režim 12/12 se mjenja i žarulja, tj. da li ide ona za cvijetanje.
ja bi ih zalio danas jos jednom,bez obzira dali je suv spstrat i onda u nedelje da uradis harvest,svi su trihomi mlecni sto je dobro a i primecujem na nekima da ima po koji amber trihom,to bi bilo to u nedelju miozes da ih skidas.Još par dana ?
vazi i slike obavezno pred sledece zalivanje.,da vidim i ja boju listova.Pratim narednih nekoliko dana pa javim kakva je situacija sa flekama po listovima.
ostavi ti vodu na 2,5l slobodno za dve-tri sedmice ce i to biti malo,ako treba produzi koji dan zalivanje nek se duze susi supstrat,pa se onda dogovaramo za dalje prehranu,ja mislim da do subote neces morati sad da zalivas.stop radim, inace vlaga ide do 60%. Izvoli slike da vidis trenutno stanje.
kad sve to dobro usvoji onda mi se javi recimo u petak sa slikama,da bi videli sta cemo dalje.zalio sam ovako da znas pa javim ti se sutra-preksutra sa slikama
prvo mi reci sa koliko ih vode zalivas.Nisam ih topirao, isao sam logikom da sacekam da mi kazes kakav koktel da napravim,
aha tek sad vidoh,onda ovako,ides 1,5l vode +7ml planetele list+10ml slavola,i kad zalijes sacekaj 24h i onda sutradan odradis topiranje.danas cu kad mi kazes koliko vode i koliko cega.
Vazi. Danas tako zalijem, sutra ih topiram, pa posaljem sliku da vidis jesam li dobro uradio.aha tek sad vidoh,onda ovako,ides 1,5l vode +7ml planetele list+10ml slavola,i kad zalijes sacekaj 24h i onda sutradan odradis topiranje
U redu Big, javljam se u petak pred zalivanje. Hvala I pozdravostavi ti vodu na 2,5l slobodno za dve-tri sedmice ce i to biti malo,ako treba produzi koji dan zalivanje nek se duze susi supstrat,pa se onda dogovaramo za dalje prehranu,ja mislim da do subote neces morati sad da zalivas.