Ove u šatoru su na Hesi. Piranha za korjen od AN, jer stvarno dobro radi. Vodoojuice sam izbacio i dajem Root complex. TNT i čista voda. Bud candy dobijaju u cvatu sa bloomom i boostom.super sto si se javio,mislio sam da si odustao od svega,slusaj dalje pisem ti dva zalivanje,ph drzis i dalje na 6,4. i nek ostane zalivanje na 5 dan za sada,proverices mi samo kad zalijes tih 4l vode koliko iscuru u tacnu i za koliko to popije pa mi javi.
1.zalivanje pola doze tnt,pola doze blooma,full doza roota,full doza boostera.
2.zalivanje.pola doze blooma,full doza roota,full doza boostera i full doza power zuma.
Dalje,probaj da usrfis u stranice boxa nek samoresce i vezi zicom za te samoresce grane i razvuci ih po boxu,gledaj da ti sve grane budu u istoj ravnu,nemoj da su tako zbijene grane,to moras uraditi,podstaknucemo nove grane da rastu,dakle razvuci grane to je bit,kad uradis pusti mi sliku da vidim kako si uradio,i od danas gledaj da se redovno javljas.
Jojjj cika Stan,pa ti ko da radis za Nasu ko spjes satlove da imas boxu,super izgledaju biozice,sada su jos u vege,de napisi jednu verziju prehrane koje im dajes,neki tvoj koktelic,da vidim scim ih hranis u ovom periodu.
Stare su biljke oko 2 mjeseca, tako da su debelih grana. A namjera je pustit još mjesec dana, ali bez štopanja. Onda ispune cijeli šator! Mislio sam sa 6 iči, ali nije mi hitno. Svaka je u 20-22L zemlje, tako da bu to fina djika.
Cheesevi su mi se uvukli pod rizlu Deep cheese jedva čekam probat!