da ti se javim jer te zele pozdravit.
hvala pozz ti njih i izljubi ih umesto mene,slatke su ko bombon
.
. Na svega 2-3 lista sam primjetio nekakve promjene
vidi prerano je da bilo sta kazem,moze biti svasta,ja sad tu vidim recimo i nedostatak cal-maga a vidim i malo losiji ph a takodje mogu reci da je i tnt pecnuo,e sad ne moj se obazirati sta sam ti rekao jer je prerano bilo sta reci jer to nije zabrinjavajuca situacija,ono sto treba da uradis je da od sledeceg puta podignes vodu na 2,5l a razmak u danima da ostavis isti.Uvek gledaj celokupni izgled bioze dva lista tu i tamo moze biti negodovanje na bilo sta,nije nista sto bi nas trebalo zabrinjavati,ti prati situaciju.Na koliko sad drzis ph,sledece zalivanje nista tnt,samo redovno nek ide root ,super vit,power zum isto preskoci.Razvile su se bas dobro u kratkom vremenskom periodu,mogu ti reci ako ovako nastave bice ogromne,ne mogu dobro da uocim na slikama -ti kazes da su procvetale,ja nesto mrsavo vidim te pistile,zato ako si siguran da su procvetala sledece zalivanje moramo dati i booster da znas samo,zato jos jednom dobro pregledaj i uveri se dali su procvetale,ja na jednoj slici vidim kao pistile ali nisam siguran.
u subotu navečer sam stavio 2 sjemenke na klijanje u vodu
odmah ti njih rokaj pod rasvetom u box ,nema se sta cekati,kao sto ti kaze kolega moras napraviti blagi hiruski zahvat i skinuti ljusku,a to uradi taako sto prvo isprskaj vodom biozice sacekaj pola sata da upije ljuska malo vodu i onda polako neszno skini ljusku sa kotiledona da mogu da se otvore,samo pazi kad skines ljusku hoce ispod te ljuske da ostane i navlaka providna da tako kazem od ljuske i nju moras skinuti,neki put se sve skine zajedno neki put ostane ta navlaka,videces kad skines ljusku sve ce ti biti jasno.Kad to uradis onda prestani da prskas biozice i zali normalno sa 2dl vode i to je to.Kad to sve napravis javi mi se opet da ti kazem sta cemo dalje i da me malo bolje uputis u dalje tvoje planove,scim ces hraniti,dali meris ph,na koliko pnael da ti bude udaljen od bioza,jbg ima posla dok ne krenemo ali posle to sve postane rutina,bitno je da se javljas redovno i da postavljas slike.
Flush djeluje kako mi se cini.
mora da deluje,sad samo prati situaciju i cekamo da se osusi supstrat do daljnjeg,sad se otvorila vidis kako je pozelenila povukla svu prehranu zaostalu,tako da cemo iskulirati tnt do daljnjeg dok ne pojede sve to,jer ima ona sad dosta hrane za odredjeni pariod,mada kad se bioza brzo razvija ona brze i uzima hranu.
Moze pitanje koliko po tvome do kraja ovo 85 dana je u cvatu sporo ide
pa jbg,sve zavisi kako si pripremao zamlju,scim si hranio,sta si radio,mnogo faktora zna da utice na sam razvoj cvetova,tu nema neke polemike,ne vidim trihome kako treba da bi ti rekao,eto slikaj celu biozu pa onda onako odokativno da ti kazem,ili jos bolje skini neki manji popocor ali ga lepo osusi prirodno 3-4 dana pa probaj,ako lupa kako treba veci cvet ce jos bolje raditi.
Pa gde si Love,kod tebe budova ko iz price,samo rokaj,vidim da ritam prehrane pase opasno,budovi se vec naslanjaju na stranice boxa,odlicno frend sve5,ja sam zadovoljan kako to kod tebe ide,svaka rec je suvisna.