ako je pohermila šta onda?tih par vrhova capnem dole ili?da to,vise je ljubucasto-modro,to je ne dostatak Pk.
da mozes slobodno u uduce tako 10ml po litri slobodno.
koliko je ona vec dana u cvetu,koliko ti je udaljen panel od bioza,aj malo iskontrolisi biozu da nemas paukove slucajno na njoj,mada to je autos tako bese rekao bih ko da zavrsava i da joj fali dusika,ali mislim da je dosla do kraja zivota,aj odgovorimi ovoa sto sam te pitao i slikaj trihome ili jos bolje ako imas scim pogledaj bas da visidis dali imas amber odnosno braon trihome.Sad nemas scim da meris ph ja bih je izfusao ali to ostavljamo sa rezervom.
ovu drugu sliku ,probaj taj vrh da stisnes prstima da vidis da ne pravi menke mozda,nisam siguran bas sta se desava,moguce da je takav feno tip,uglavnom pretresi ti nju vidi da nije pohermila slucajno i da pravi menke.Ona prva slika je ok skroz.
Lepa biljcica nema sta,svaka cast,jos je zelena da znas,pre 10 oktobra nemoj prestajati sa prehranom ako izdrzi zbog pljesni,hajde da se cujemo opet oko 5 oktobra da vidimo gde smo pa ti kazem za dalje,uglavnom ima jos da tera i prehranjuj obavezno.za koliko da prestanem sa prihranom biljoze? radi se o outdoru u saksiji od 25l (RQS PurpleQueen) počela je cvjetati negdje oko 18-20.8. evo i par slikica.pozz
podigni na 50cm,panel je na 30cm,
ok javi sta i kako,jbg nemoj raditi nista na svoju ruku kako da ispravim stvari posle,trebao si samo flus da uradis da je pustis da prodise pa kad se boja listova unormalizuje ona vidis sta dalje,valjda ce da bude sve ok,ali dobro je zutilo zahvatila,javljaj se cescesvoju ruku flush i zalio sa 3L 7ml lista 5 cveta na PH 6.2 pa cu vidit dalje stanje
ne capkas nista,mozda su samo kaliksi jbg takoreci novi pistili,zato nista ne capkaj mego prvori prstima ,ako pukne normalno i mude kao zelatin sve je ok ako bude menke osetices,mozda je los ugao slikanja ,mada kazem ti meni lici na kalikse,sto je normalno.ako je pohermila šta onda?tih par vrhova capnem dole ili?
kako mislis u vertikalnom polozaju se montiraju na stranice boxa ili kako,nije to puno 118w samo ako radi posao dobar. Idu svaki s jedne strane od 2700k
da ih nahranimo sta drugo,na 2l vode full dozu tnt i roota,daj slike obaveznoSto se moze napraviti u ovoj situaciji?
Pustim slike navece dok se vratim. Train ovaj put jace poceo
cek da vidim slike prvo,hocemo sto da ne,samo da vidim ja to zutilo,odakle krece i kako ide kojim pravcem pa ti kazemnecemo onda koktel pa flip, ako ih vec zaljevamo?
Evo nevidi se bas najbolje ali pokusat cu opisat, Critical samo jedan mali listic pozutio zasada, trainwreck nekih 3-4 s tim da je jednog pojelo skroz, osusen i mrtav ostao (taj je bio stradao i prvi put) ito ko i prosli put pocele od najdoljnih listova.cek da vidim slike prvo,hocemo sto da ne,samo da vidim ja to zutilo,odakle krece i kako ide kojim pravcem pa ti kazem
ma to je ok druze,jbg ti meni kako si opisao ja sam mislio mnogo vise su pozuteli listovi,to je sasvim ok,gladne naravno nista neobicno posle obilnog flusa,ubacio si me u frku da znas samo.U buduce molim te prvo slike pa onda sve ostalo,jer ja znam da nema sanse da ona sad nesto ekstremno pozuti,to je ne moguce.Sve po planu onda idemo dalje,sutra zalivanje sa redovnom kolicinom vode,full tnt,ful,roota i full booster i mozes da rasvetu prebacis na 12-12 idemo ucvetanje,vreme je.Evo nevidi se bas najbolje ali pokusat cu opisat
a tebi su mali potici,ja nisam ni znao ili sam propustio da si mi rekao da su bas tako mali,slusaj sad dobrorvo tu vodu izbaci iz tanirica,i ne zalivaj vise uopste sledecih 4-5 dana sigurno.umesto 0,3dl vode ti smanji na 0,15dl ali nikako na 2 dana zalivanje to ni slucajno,opet na 4-5 dan zalivaj slobodno,jer moras shvatiti najveci problemi bas sad dolaza dok je bioza mala i ne podnosi mnogo vode jer joj koreni sistem mali,to sto kazes da je zuckasta i ako ja ne vidim to ti je zbog visak vode,cim se formira sledeci sprat moramo presadjivati bas su ti mali ti potici jbg.Koliko jacine ti sad radi panel.ok je 43cm za sada nista ne diraj samo iskuliraj to zalivanje i bice sve okEvo par slikica, mislim da je 0.3L previše - većina samo iscuri pošto je malen pot pa me zanima mogu li umjesto 0.3 svako 4 dana davati 0.15L svako 2 dana?
Kako ti se čini biljka za sad?
Znas da kod mene nema frke, jedino ako preko noci dođe, drzim ih ja pod okom tako da se nece nista desit neprimjetno. Prebacene na 12/12 sutra dok se probudim Zalim s ovim sto si napisao.,ubacio si me u frku da znas samo.
Bijeli pot sam zalio s 3,5l danas i nije u tanjuric izaslo nista,sve je popila. Da povecam iduci put kolicinu vode?Oj Bigi,pretpostavljam da si zaboravio napisati hranu za smede potove s obzirom da cemo 1.10. prebaciti na 12/12 kako smo se dogovorili. Eto jos danasnje fotke,a danas bi ih trebao i nahraniti. Pogledajte prilog 298356Pogledajte prilog 298355Pogledajte prilog 298354
Bijeli pot je danas treci dan od zadnje hrane pa i njoj dajem sto si napisao zadnji put. Ozednila je prilicnoPogledajte prilog 298353