@Budfield prošetaj do šopa i pogledaj švabu u živo, savršeno,, osram i cree, i kanim kopirati hlađenje od njih.
@420Florist to su kutije poput onih što ih rade u tvom susjedstvu, objavio si fotke u nekoj temi,rebrasta horinzoltala na više vertikala,iznutra, govorim za ovaj od 4800kn sa vifi-om. Nedavno sam kukao za sličnim panelima za akvaristiku, doduše nije povezan sa centralom pa da growom upravlja računalo i oponaša munje,oblake i slično ali to nam ni ne treba kao koraljima.Jedina je zamjerka cijena,toliko košta i u Dojčlandu, mada s malo trgovačkog pregovaranja,vjerujem da bi se dalo spustiti. Spektri kakve nemremo ni zamisliti,duboka plava me opčinila, stajao sam dobrih pola sata u dučanu,pipkao, mirisao, ludnica što sve može a samo sam skoknuo po zemljicu.
@honda i
@waynejohn pogledajte grafičke prikaze k vrijednosti, nema dovoljno plave u 5000k a kamoli u 4000k kad bi htjeli fino vegati, zato honda ubacuješ 6500k koja je pak prejaka u plavoj sama za sebe u panel od 4000k u omjeru 1:1 i dobit češ cca 5400 k, jedna žarulja od 6500k više i imat češ ono čemu u brojkama tražimo a to je 5800k, u vegi. To je teorija a najbolje vidiš u praksi kroz par growowa.
wejn idemo sa mjernim instrumentima ispitati mogučnosti gore navedenog panela,držim da si se malo zaletio u procjeni, on je za cvat na 60x60 ali pametno raspoređenih i efikasno ( svitli a ne troši i ne grije) postavljenim postavkama koje naravno možemo i mjenjati. Za razliku od Hansa ovdje su materijali vrhunski i izvedba, nema M5 matica ni kineskih drajvera za zamjenu spremni ako dobiveni ne radi, ( od 100kom u kutiji neče raditi 6kom, zato trgovac dobije ili veči rabat ili dodatne komade za razliku od firmi koje testiraju proizvod prije prodaje) nije samo ledica najskupljeg bina iskoristiva, zato i idu monokromatske oko cooba pa bio to i cbx 3590 CREE