Evo odgovorili su mi. Kazu da nakon sto su pogledali slike su isli pogledat moju narudbu i kazu da sam ja narucio 50w cob koji ni nema dimmer
Ok.Nema prekidaca ali zasto onda ne svijetli sve kad upalis?samo ovaj sredisnji svijetli.
Evo odgovorili su mi. Kazu da nakon sto su pogledali slike su isli pogledat moju narudbu i kazu da sam ja narucio 50w cob koji ni nema dimmer
Ok.Nema prekidaca ali zasto onda ne svijetli sve kad upalis?samo ovaj sredisnji svijetli.
Tako nemas beda sto posto..samo order,naruzba i miran si...samo hebiga vrijeme..Vraćaj to nazad, ako imaš dokaz da si platio te koje nisi dobio
Eto..dobar je Hansonja..neda on da propadne,Nemac..ili?kako god..slike panela obavezno kad dobijesda vidimo hocemo sta mjenjati,dodavatioduzimati..he,he..Kazu sve je dobro sto se dobro svrsi...
neda on da propadne,Nemac
To je to..prosto ko pasuljDobar je da...Nizozemac ipak
Za sada jako tesko..cak ni oni iz shopa ne mogu preuzeti od tebe tek tako i prodati.Ako zelis na nivou firme tu idu papiri,propisi,a prije svega suglasnost za taj posao preko komore.Najveci je problem sto te ti ljudi koji odlucuju o tvom pothvatu nece prihvatiti jer su uvjerenja da je to za "drogu"..da se iznadje nacin kako pustiti u promet.