Dosta se pise o ledu pogotovo o galaxyhidro, mars 300W npr kakav je Smells slike stavio gore.
Ja imam takav i htio bi ljude upozoriti na dvije stvari jer vidim da se slabo spominju i ja sam se tako zajebo i morao kemijati tzv led cool box( to sam smislio prije 3 min naziv haha).
Fora je u tome da ti konkretni LED paneli nisu bas tako hladni i necujni. Svi znamo da se LED svakako grije i treba ventilatore i pasivne hladnjake.
Medjutim oni se griju puno vise nego sto bi ljudi pomislili, a cuju se ko sam sam vrag. Gore dva 120mm venta(na nekim modelima 3 80mm) koji se vrte brat bratu na 2500rpma. To se cuje bas jako, nikad nisam vidio tako glasne i jake 120mm. Trazio sam specifikaciju proizvodjaca i navodno svaki ima 90CFM(!!!)tj 150m/h
Siklja na sve strane prakticki vruc zrak. Daleko je to od hps-a ali je bome jos dalje od "hladnoga" ili CFL-a npr.
Za male boxove stealth boxove ne preporucam što zbog temp, a svakako zbog buke koja je nenormalna.
Moja opcija je bila da odvojim kuciste panela izvan boxa i napravim jos jedan box koji ima svoje posebno hladjenje tj jos jedan 120mm upuh i jedan 80 da puca ravno u nju i dodatni pasivni otvor i tu mi ne treba filter naravno. A donji dio koji svjetli je kroz rupu umetnut na vrh boxa tako da je hladjenje panela u svom boxu, a leca u donjem dijelu. Cak i tad to ipak grije s donje strane, al to je ajd prihvatljivo.