deda oko leda...
Zanima me, većina proizvođača piše snagu leda recimo 300w, a onda tamo bude puno manje stvarnih wati, čemu to? Ovaj koji sam ja uzeo, nema potrebe reklamirati, piše da je 150w i i ja kad ga ubodem u mjerač on vuče 170ak wati, to je onih 150 + potrošnja 3 ventilatora. Zašto ovi drugi lažu ljude? Kao stvarna snaga ali da ne pregore bla bla pa rade na manje. Po meni je to lažni marketing i to nije ok jer se ljudi uvijek navlače na više je bolje priče. Druga stvar, do sad sam pod ledom gojio automatike i tih 150 stvarnih w radilo je ko sat na 18/6, oba potenciometra na full i vege i bloom. Sad gojim regular i imam problema sa mag/cal def, a to je koliko vidim na autofloweru i ostalim stranjskim forumima veliki problem. Imali ko od vas sa vutre ledaša ovih problema?
plus, čini mi se kad držim oba potenciometra na ful da je boja svijetlosti pre plava. u biti ne čini mi se već vidim. sad pokušavam sa smanjenim plavim jer možda je ovaj problem sa mag/cal od preplavog? liječim se sa gorkom soli, lagano se vidi poboljšanje ali najrađe bi sve krenuo ponovo.