Apsolutno te ne razumijem sta zelis rec, ti si nesto krivo skontao.. I ne kuzim cemu taj napadacki i arogantni stav, odakle to..Pa onda odjednom, toplina ti treba???
Ako Attis ima driver na sebi, očito ti smeta višja temperatura?
Jer si ovo napisao, zahvalivši se za odgovor
"Planiram koristiti ventilator na minimalnoj snazi zbog zvuka i sator ce biti u sobi koja se grije pa zato gledam da smanjim toplinu."
Kako ti paše, jel
Pa u istom postu, pobiješ isti...
"Sta mislis, da li je izvedivo recimo npr. sobna temperatura oko 20C,"
Editao si nakon Bizzinog posta, da ti je soba hladna?
Uvijek češ imat neki izgovor!!!
Za svaki navedeni panel ima više videa
Kažeš nema za Migro Arey?
Ješ jedan kanal i Ukucaš Migro aray i izbaci oko 50ak kanala, koji uzgajaju sa istima!
Za ostale ima još više videa, samo te ne kužim, jer ništa nebuš kupio!?
Kao, da si prvi koji se interesira u nešto što nikada neće vidjet!
Stvarno covjek vise ne moze nista pitat ni rec bez da te neko opere bez ikakvog razloga.. Ja sam budala sto sam ti uopce dao informaciju onaj dan za Mars Hydro cijene, trebao sam te pustit da kupis sa Aliexpressa za 50-100€ vise..
Da ti objasnim ponovo ako sam negdje pogrijesio mada ne vidim gdje, sve sam objasnio vec:
- NE TREBA mi dodatna toplina u boxu
- Ventilator odnosno ispuh, koristit cu na minimalnoj brzini jer mi smeta zvuk, znaci nece biti jaki ispuh da izvuce temperaturu iz boxa, samo ce lagano vuc tek toliko da mjesa zrak i da uvuce miris u filter.
- Prostorija u kojoj se box nalazi se grije, temperatura je otprilike 20C a to za mene nije hladno jer to je ta temperatura dok se grije. Mozda nekad dode do maksimalno 25 ali rijetko, na 20 je vise manje prostorija.
- Ja sam mislio ako stavim Lumatek da ce podic temperaturu u boxu preko 30C, jer se driver ne moze koristiti izvan boxa. I zato jer vec ulazi ugrijani zrak u box i nece biti jake ventilacije, i uz to zrak ne izlazi van iz prostorije nego se reciklira, zato me brinula toplina sa drivera. MH, SF i Migro imaju drivere koji se mogu korsitit izvan boxa. Samo me zanimalo koliko dize temperaturu taj driver u boxu, zato sam pitao Bizzo. On ima 600w znaci duplo jace a ne dize temperaturu mnogo, valjda ce sa 300w biti jos i manje topline.
- Edit je bio prije Bizzovog posta, i to sam samo dodao Lumatek medu 4. opciju jer sam ga zaboravio. Moj post je bio u 7:49, Bizzov post u 10:51. Prozor za izmjenu posta traje pola sata, tako da nisam mogao editirat nakon njegovog posta. Ako se vec igramo detektiva Mada ne kuzim logiku zasto bi izmjenio..
- Dnevnike za Migro Aray nisam gledao na youtube nego po raznim forumima, kako ovdje tako i na stranim. Ne oslanjam se bas na youtube jer su mnogi od njih sponzori ili profi groweri, dobili svijetlo na testiranje itd. Draze mi je gledat dnevnike po forumima od obicnih growera koji su kupili rasvjetu i koji ce rec iskreno kako stoje stvari.
- Po forumima sve zajedno nema mnogo dnevnika za Migro Aray, barem ne onoliko kao za MH ili SF. Vecinom dnevnika su za Migro COB, ili za Migro Aray 1, 4, 8 ali ima manje dnevnika za Migro Aray 3. A razlika izmedu 3 i ostalih modela je sto drugi modeli imaju extra opciju +efficiency RED PRO ili tako nesto, a 3 nema.
- Ne zanimaju me toliko PAR testing i unboxing, vjerujem da su informacije na stranici barem priblizno tocne. Pogledao sam dovoljno vec PAR testing videe i isto na coco for cannabis. Nego mene zanima bas grow dnevnik i rezultat, kao ovaj treci video kojeg si linkao.
- Zasto mislis da necu kupit nista od toga, pa zasto bi trosio vrijeme na pitanje ako necu nista kupit, gdje je tu logika.. Vec dugo vremena gledam, trazim i istrazujem koju rasvjetu da uzmem.. Ako te bas zanima vec imam TSL2000 panel ali promjenio se plan oko velicine boxa i to svijetlo mi vise ne pase jer nije za 100x100 box, zato TSL prodajem prijatelju, novo novcato nekoristeno svijetlo.. Taman si vratim pare i kupim drugu rasvjetu za novi box, prakticki zamjena... I hocu nesto kvalitetnije da znam da ce trajat godinama, da nece prestat radit usred growa, i da se ne drkam sa garancijom i placat dodatne troskove ako nesto ne stima..
- Bizzo mi je dao preporuku i pogledao sam dnevnik, pratio temperaturu tako da sad znam sta ocekivat od temperature, i vjerojatno cu se odlucit za Lumatek jer je taman na popustu sad za Bozic i jos je tu u HR pa ce bit brza dostava, tako da dobio sam informaciju sta mi je trebala i to je to..
Evo stvarno te ne kuzim, sta tebi zapravo nije jasno i sta ti smeta? Samo punimo temu bezveze raspravom.. Neda mi se raspravljat vise, pitam jedno neko me opere, pitam drugo neko me opere, kazem trece neko me opere, mozda je problem do mene ali vidim da nisam jedini.. Kako citam teme vidim mnogu budu oprani bez valjanog razloga pa moram preskakat stranice i pogubim se jer se netko raspravlja upravo kao ja i ti sad, a ne pridonosi nicemu.. (osim ovog treceg videa sto si linkao) Evo sad sam i ja napunio post bezveze, ma ajde bok..
Poslednja izmena: