Evo ovo ti dode ko tutorijal. Samo treba procitat temu i sve se nađeBok Ledaši.
Ja sam se upgrade odlučil za Samsung stripove.
Uzeo sam 5 stripova LM301B 3500K
50cm duzine 96 čipova.
Driver 240w.
Cjeli dan sam izgubio spajujuči sve to. Najvise sam grijesio kod lemljenja, 3 sata sam izgubio samo na skidanje lema jer sam dva puta po krivoj shemi radio
Any way, ovo čudo svijetli ko u betlehemu
Evo par slika sa izradePogledajte prilog 359187Pogledajte prilog 359188Pogledajte prilog 359189Pogledajte prilog 359190Pogledajte prilog 359191Pogledajte prilog 359192Pogledajte prilog 359193Pogledajte prilog 359194Pogledajte prilog 359195Pogledajte prilog 359196Pogledajte prilog 359197Pogledajte prilog 359199Pogledajte prilog 359202
I uzmem svu tu opremu a nisam uzel nikakve hanger-e
Pozz, Mars Hydro i Spider Farmer salju u Hr iz Njemackog skladista, stize za par dana, nema carine u EU. Ja sam narucivao par puta od Mars Hydro.''Mars hydro, Spider farm, HLG i sl.ne dostavlja ni za Hr. Imaju dučane na ebayu, Aliexpresu i oni dostavljaju, po istoj cijeni (barem bi trebala biti).''
Molim te, ne zameri sto te cimam, vidim da kontas ove stvari! Nije mi jasno, kako dioda lm 301b ili h max snage 0,2W, a qbourd ima 318 dioda, kako onda pise da daje 120W??? Totalno sam lajk, ali mi nema logike! Molim te, prosvetli me, izludeh od tog pitanja, a nemam koga da pitam?!Odgovorio sam ti na poslednje pitanje.Ne prcam , taman posla.Nema veze.Hvala ipak.Pozz.
Edit:Ljudi poput mene?Ja sam kriv sto nema mentora?Zakljucavaju se poruke zbog meneeee?Kako to?
Več sam ti odgovorio na ovoj stranici, skroz gore!A gdje si došao do informacije, da dioda ima 0.2w?
Pošto se te informacije ne stavljaju u specifikacije!
Eee da zaboravio sam nadodat, nikako se ne isplati narucivat sa Aliexpress, Alibaba, Ebay, Amazon itd. cijene su im skuplje nego na sluzbenim Mars Hydro i Spider Farmer stranicama. I koliko sam skuzio podrska im nije bas dobra, dok je na sluzbenim stranicama podrska relativno ok. Isto tako sa paketima se ne odnose dobro, mnogo ljudi je dobilo pokvarena, razbijena, iskrivljena ili pogresna svijetla. Ja sam osobno dobio iskrivljeni reflektor na Mars Hydro sa Aliexpressa i platio skuplje, jer tada je samo Aliexpress slao za Hr, jbg..Pozz, Mars Hydro i Spider Farmer salju u Hr iz Njemackog skladista, stize za par dana, nema carine u EU. Ja sam narucivao par puta od Mars Hydro.
Od Spider Farmer nisam narucivao ali sve im pise identicno na stranici, skoro da su iste firme
Mozes naruciti sa Mars Hydro .eu stranice isto kao i sa Americke .com, cijena je potpuno ista. Na Americkoj .com biras ''EU shipping'' i oni automatski srede posiljku iz Njemacke.
Pisat ce ti dodatna cijena za postarinu ali neka te ne brine jer je na EU stranici postarina vec uracunata. Provjerio sam mnogo puta razliku u cijeni izmedu .eu i .com da vidim da li bi ustedio nesto para, razlika je 1-2€ mozda. Po meni je bolje naruciti sa .com jer su informacije i slike detaljnije, odgovaraju na e-mail i mozes ubacit kupone od 3% popusta. Na EU stranici kuponi nisu radili, i nisu odgovarali na e-mail, barem meni.
HLG isto ima .eu stranicu, ali od njih nisam narucivao pa ne znam.