Sa ovim saraficima se spaja na onaj alu profil koji je prikazan na njihovom system250 baci oko i biti ce ti jasno.
to se možda odnosi na ove skroz diy panele, krepucne ti ledica, zalemiš novu, zeus je ipak gotov proizvod, dok je pod grancijom prodavačev problem.....puno bolje od gotovih panela
na strani 110 to sam nasao pa zato pitam ja sam pomislio odmah na nesto kao puzzle... ovako kod cxb setupa, samo čip promjeniš ili kod quantum boarda jednu platinu koja bude pri nabavljanju x jeftinija nego čitav panel slati stalno na servis
Brate mislim da je to pitanje za elektricara ) mozes da dimujes samo uz trafo koji ide za led dimovanje...a na zeus vec ima trafo tako da moras da ga promenis ako hoces..Da priupitam jos nesta; kako se moze dimmat Zeus?
što smatraš dugoročno, intenzitet svakog izvora svijetla s vremenom opada i teško da će te služiti više od 5 god (ovisno koliko radnih sati im nabiješ, kod LED-a izgleda igra i napon kojim ih goniš)Pa onako, dugorocno jel ideja OK?
pics or didnt happend
Zeus bi trebao biti jeftinija verzija QB tako da mi ova tvoja priča o cijenama ne drži baš vodu
što smatraš dugoročno, intenzitet svakog izvora svijetla s vremenom opada i teško da će te služiti više od 5 god (ovisno koliko radnih sati im nabiješ, kod LED-a izgleda igra i napon kojim ih goniš)
točno, tu ćeš se morati malo igrati dok ne otkriješ neku zlatnu sredinu (vidim da različiti djelovi ploče trpe različite napone) sve u svemu ili mačka u vreći ili odlično svjetlo....smislu da je kad su dimmane je bolji kao watt/lumen