Bez da gledam, lutrija, kad pogledam lutrija, uživo kineska roba uvik izgleda malo (nekad i puno) jeftinije nego na slikama, brojke su proizvoljne ali ljepo prezentirane, nazivne snage se vjerovatno odnose na snagu hps-a koju "mjenjaju" i to kod uzgoja nekog začinskog bilja koje možda i raste u mraku, da imam namjeru uložiti 50-100 E u novo svitlo možda bi proba neki takav panelčić (ja se igram žaruljama tako da je meni sve upgrade, što god da kupim), da imam namjeru kupovati ozbiljno svitlo to bi bili neki Zeusi ili Quantum ili slično. Koliko para toliko muzike.
Cilj mi je da u kombinaciji sa 250w MH/HPS imam 2 ili 3 biljke
već ovo je za dvi solidne biljke izvući, 100-200 wati kineskog leda (brijem da toliko imaju neke realne snage, da kinezići "snagu" dobivaju samo štelanjem napona koji ide prema ledicama, to bi po meni bio neki najjeftiniji način za izvesti ove njihove priče) neće škoditi, ako ništa bar za vege box dok je glavni pun (napamet govorim).
Razlog: medicinski uzgoj za pravljenje ulja
Zbog ovoga bi ja igrao na sigurnije i provjerene kombinacije, kad je zdravlje u pitanju tu nema mjesta improvizaciji i zafrkanciji. Buđet od 100$ nije malo, prouči zeuse i slično, imaš na forumu nekih radova koji sasvim u redu izgledaju (ser** izgledaju predobro). Radije uštediti još 100 pa rješiti pitanje svjetla za narednih nekoliko godina.