geronimo je napisao(la):U ponedeljak 06.02.2012 radim test mokrace u bolnici u vezi posla....Zadnji put sam zapalio 23.12.2011,pre toga nisam pusio mnogo,mozda 2 puta u nedelju dana po jedan dzoint....Zanima me dali sam jos uvek pozitivan....? hitno mi je potreban odgovor....hvala u napred....
Spavaj mirno,proći ćeš sigurno dobro,tj. biti ćeš negativan.Popij malo više tekućine ovih dana,(npr.čaj kamilica ili sl)...i samo šoraj bez problema.U ponedeljak 06.02.2012 radim test
geronimo je napisao(la):Pijem cajeve non stop....Trcim,znojim se...Brateee to ako ne prodjem ja necu dobiti posao...A lekarski sam radio,platio 6000 dinara i to ***** na wma moram da platim 3000 dinara....Cudno mi to sto se u bolnici radi.... Ja sam samo travu pusio...dal moze da pokaze slucajno nesto drugo...?
geronimo je napisao(la):Valjda ce sve biti u redu..... A recite mi sta bih jos mogao od cajeva da pijem i koji je najbolji za ciscenje mokracnih kanala..... Citao sam da ovi malo puniji ljudi njima treba ,alo vise da se ociste.... Ja nisam mnogo debeo ali imam stomak.. I sta jos od tecnosti....? Voda ok..Jel treba jos nesto....?