thc u krvi/urinu - vječno pitanje!
testovi su razni i za različite svrhe. cheshljao sam forum i ovu temu ne bi li nashao tocno ono sta trazim, a to je
testiranje prije odlaska na brod.
Prije nekoliko godina, 2007. kad sam prvi puta isao na brod, noć prije testiranja razvalio sam se od amfitamina i alkohola, a travu sam pusio 10ak dana prije tog testa/pregleda. na testu sam bio negativan na sve
kako-neznam. nisam 100% siguran ali cini mi se da je prije tog testiranja bio razgovor sa doktorom i na temu trave i ostalih opijata u posljednjih nekolio tjedana, rekoh mu: - ne nisam, samo par puta u srednjo skoli!
pretpostavljam da oni shtede te testere (privatnik) i nisu me ni testirali jer mu nisam ni djelovao kao neka rizichna osoba.
Sada opet putujem i biti ce testiranja na drogice, a mene zanima jel ima neke razlike u tim testerima, znate, noviji, kvalitetniji i sl. Na kraju, mislim da te privatne ordinacije cak ni ne rade testiranja u potpunosti kako bi ustedili na materjalu. ipak, ne zelim se uzdati u tu opciju da mi zbog stednje nece dati test! Zaboli mene i da nadju nesto, ali ode mi posao na strancu, jedino me to muchi!
Zanima me da li je netko imao slicno iskustvo - testiranje prije odlaska na brod? kako je bilo? rezultati?
inace ima dana kada ih 5 zapalim, pa 2 tjedna nista, pa jednu-dve pa 3 tjedna nista, pa me ulovi period kada svaki dan i tako mjesec-dva-tri...