Posto mi je ovaj tema puno pomogla u potrazi za brzim ciscenjem za test na droge, odlucio sam podijeliti sa ljudima sto je meni pomoglo.
Lijecnicki i test za droge sam obavljao u svrhu zaposlenja u jednoj vrlo ozbiljnoj vladinoj agenciji, za koju prakticki nemozes ni cut ako te netko ne preporuci, tako da su testiranja bila dosta opsirna.
Pa da krenemo:
Ove godine nisam pusio od 3. do 10. mjeseca. (inace 10tak godina pusim svaki dan, uz jednogodisnju pauzu 2008/2009) Zatim sam u roku 28 dana popusio 25g dobrog skunka i 15g srednje dobre vutre.28.10 sam saznao za lijecnicki pregled 8.11. do 1.11 sam surfao i istrazivao kako pobijediti test i nista konkretnije nisam poduzimao.
Zatim sam kupio Naturavita Uvin H 50 g (listici, ne filteri) 11.99kn i sumece tablete K plus C vitamin 6.49kn doma sa takoder imao 15 tableta aktivnog ugljena.
Kroz slijedecih tjedan dana, svaki dan sam pio 2-3 salice uvin H, jedan vitamin C. Dva dana prije sam popio 2x4 tableta aktivnog ugljena. Na noc 7.11 povecao dozu na 4 salice uvin H, i 4 vitamina C te sam popio 6 tableta aktivnog ugljena. Takoder cijelu noc nisam spavao kako mi se metaboliti ne bi nakupljali u mokraci tijekom spavanja. Ujutro, sat i pol prije testa sam popio jos 2 vitamina C i 1.5 litara vode.
Na putu do poliklinike sam se ispisao 3 puta. Mokracu sam dao oko 8 sati ujutro. bio sam sam u WC, tako da sam prvi mlaz ispalio u skoljku, srednji mlaz u casicu (bistra ali zuta pisalina, bistrija nego ikoja druga pisalina koju sam vidio da drugi daju), i zadnji mlaz opet u solju.
I ljudi moji, kad sam dobio nalaz, uspjeh je bio potpun.
Svaka statistika, od pH vrijednosti mokrace, gravitacije, kolicine kreatinina, ITD, dakle sve sto cini mokracu potpuno u granicama normale, je bilo savrseno. I sve droge potpuno negativne. Dakle, pobijedio sam labaratorijski test.
Nadam se da ce ovo nekome pomoci, i hvala svima na savjetima