malo je off topic ali dragi moji , resih da svoje , danasnje iskustvo , podelim sa vama ..
prica pocinje tako sto vuchem neku prehladu mesec dana , poslednjih dana mi se stanje pogorsalo i morao sam da odem doktoru .. medjutim ja sam to odlagao i moji roditelji su popizdeli i zactrali mi da idem sutradan , tj danas ..
kao u svakoj prici , postoji ono ali .. kad u gluvo doba javise se meni moji drugari da dolaze i donose nasu dragu mariju .. a ja kao zaba , tesko me u vodu naterati , popusim to , i prste polizah .. sve se to zbivalo oko 4h ujutru , prica se nastavlja ujutru u pola 8 kad sam se pojavio ispred doktorke .. njen prvi komentar bese los , te me prosledi da vadim krv , mene prpa uhvati i htedoh da isfoliram da mi nije dobro i da cu se vratiti za par dana i predomislih se .. a stvari stoje da zivim u malom mestu kraj Beograda te me poznaju svi koji rade u ambulanti , pomislih , najebao sam .. ali srecom , nova sestra , nije iz sela i ja joj prosuh pricu : "izvini , imam problem i zelim da ga podelim sa tobom , vezan za vadjenje krvi" na to ona :"kazi" :" sinoc sam bio u drustvu gde se pusila marihuana a soba bese mala , jedva doseze 3 sa 3 , te se osecam kao da sam i ja pusio , bojim se" i ona naravno prospe prichu da je to lose bla bla ali mi reche da ne brinem i da ce se ponasati cisto profesionalno i da niko nece znati na to .. istog dana , sav u strahu , dodjoh kod doktorice da mi da lekove i nista mi ne reche , imam nalaz krvi i mislim da nema nista o thc-u .. znam da sam smorio sa pricom , ali morao sam opsirnije da pisem .. ko god se nadje u slichnom problemu , i mora da uradi nalaz krvi u domu zdravlja , nema potrebe da brine .. hvala ako ste procitali .. poz