Ljudi, nemojte se bezze mučiti oko vode,... ok, jes' jednostavnije, ali duže traje i na kraju opet nisi siguran "jesil' se ispr'o!!?".... Najbolja (a i najsigurnija varijanta za otklanjanje (ne samo THC-a, nego i mnooogih drugih narkotika je "infuzija"... obična fiziološka otopina sa ili bez NaCL-a...(koristi se za rastvaranje injekcija...) sa 5% glucosae (glukoza...)... dolazi u boci od 0,5L (naravno ima i manje pakovanje, ali on se ne koristi za infuzije...)
Na ovaj način, možete smanjiti vrijeme do 500%, tj. negativizirati (SVE narkotike) neke brže, neke sporije, ali odstupanja su dan/dva...
hoću reći da ukoliko se nekom BAŠ BAŠ žuri, ovo je najednostavniji način...
NaCL kao i obična fiziološka voda, koristi se za "ispiranje" jetre prije i nakon nekih težih terapija odnosno lijekova... svi znamo (valjda) da je jetra filter organizma... i sve MORA kroz nju proći, ... zasićenost jetre toksinima rezultira porast transaminaza (AST, ALT), aminaza (AMY) i to je hepatotoksikacija....
Ovo je ISTO kao što pijete vodu, s tim da mnogo sporije ide sa vodom, jer mora proći kroz GI trakt,... samim tim i sporije dolazi do "ispiranja"...
Infuzija, kao i svaka.... daje se intravenski, i veoma je učinkovita za "ispiranje" jetre... sa ovom običnom infuzijom (ujutro 0,5L i naveče 0,5L) možete negativizirati thc na test u roku od samo par dana... jer ta tečnost ide direkt u organizam, isti je princip sa vodom, samo što je morate popiti kamaru, i mnooooogo duže traje
Ovo sam naveo ukoliko neko MORA ili mu iskrsne da radi skrining test za par dana, aa već pušio ... Ovo možete dobiti u svakoj običnoj ambulanti i traje oko 1h (nekome i prije ukoliko su mu krvni sudovi (tj. vene) u dobrom stanju... ) ko ima slabije (tanje...) vene, njemu mora polako ići da ne bi došlo do pucanja istih.... ima "regulator" sa kojim namještate brzinu... iii još da napomenem, da SVI nakon ove infuzije ooodmah (neki trpe dok ne "iscuri" komplet infuzija) trče u WC i izmokre najmanje 0,5L (neko čak i više...)
Ovo je naaajbrži način da se "ispere" jetra, tj. da se iz nje ukloni se svi toksini...
Pošto je moja žena viša med. sestra, tako da ovaj "trik" sam ja koristio daaavno kad god mi je trebalo neko uvjerenje, za koje se testira na droge!
Evo običan jedan klip, drug isto dobijao jake lijekove (da ne idem sa teme...) elem, terapija je "agresivna" za jetru, njemu je radi te terapije jetra "zatrovana" transeminaze (referentna granica AST 0-38 U/L dok ALT je od 0-48 a njemu su bile 400!!!).... i dobijao je ujutro i naveče po 0,5L i.v. običnu fiziološku (nekad sa NaCL-om) i 5% glukoze... ovo je standard da tako kažem... nakon par dana AST i ALT (transeminaze) su mu bile u granicama normale....
http://www.youtube.com/watch?v=XbjzxAV3pTY
Ovo je najbrži i najjednostavniji način da se rješite THC-a u par dana!!! Sad opet nikom ne može biti isto (nekome će trebati 2 dok nekome 5dana), npr: bubrežni bolesnici, bolesnici sa oštećenom jetrom...
Uglavnom, prosjek (ujutro 0,5L ili naveče 1 infuzija) negativiziranje THC-a max. za 7 dana!!! Ako uziamte ujutro i naveče, čak i za 4-5 dana (neko i prije) možete odstraniti THC iz organizma, drugim rječima na skrining testu - prolazite!!!
Više info na PM
Pozz
Koki