Terasa mi je 56m2 tako da ima mista za njih,plus je privatna kuca i sve je ograđeno.zato mi nema potrebe trazit neke zabiti i kamenjarenaravno, ali tri fotke na terasi od 3 ili koliko vec m2 sa 4 meseca vege?
aj vazi.
Terasa mi je 56m2 tako da ima mista za njih,plus je privatna kuca i sve je ograđeno.zato mi nema potrebe trazit neke zabiti i kamenjarenaravno, ali tri fotke na terasi od 3 ili koliko vec m2 sa 4 meseca vege?
aj vazi.
Ovo je tek pocetak.dugo godina nisam sadija i sad me opet uhvatilo,ali sad to zelim odradit po p.s-u,i zato sam odi da mi pomogne ekipa istomisljenikaHehe OK, ali ja samo iz svog iskustva govorim da se sve moze ukrotiti samo je bitno puno volje i truda i nesto znanja.
Nema veze sto je vege 4 mjeseca, bas nasuprot, posto je vege 4 mjeseca, mozes ju krotiti ta 4 mjeseca kako god ti srce zeli, ja sam mu predlozio jedan topping da uradi, moze on odraditi i 2 i 3 i 4 toppinga posto je vege 4 mjeseca.....
A o LST da ne govorim koji se moze prakticirati tokom cijelog growa.
Imao sam foto vani par puta i bile su toliko LST-ane da ih nisi vidio medju grmljem u kojem je bila, a prinos je bio i vise nego zadovoljavajuci
Nisam mogao pre 10 dana jer sam je kupio pre 7 dana, došla poštom sa grumenom zemlje pa sam je za početak stavio u malu čašu da se što brže oporavi, sada je presadjenja, nadam se da nisam zakasnioTrebao si to uraditi prije 10 dana.
Biljka je s klicom prebacena u casu prije tjedan dana. Brine me jer mislim da presporo raste, a ne znam sto napraviti kako bi ubrzao rast. Svaki dan ju malo zalijem na rubu čaše. Da ju prebacim u nešto veće? Bilo kakvi savjeti bi bili jako korisniPogledajte prilog 346475