Poz, na kakvoj je temperaturi bila voda, i dali je destilirana ili obična voda? Hvala
Vidia sam na forumu da ima dosta info sa cime da ih hranim.dosta brzo napreduju,ali krajni cilj je da ne budu previse visoke,nego da idu u grmPresadiri mozes (i smijes) cim ti se zemlja posusi, znaci prije sljedeceg zalivanja presadi, cime ces ih tretirati ovisi ima tema o gnjojivima pa baci oko
ako su fotosi, tesko da ces to ukrotitikrajni cilj je da ne budu previse visoke,nego da idu u grm
Ne smeta da narastu,ali ono cisto da mi je lakse ih premjestit kad dođe punica u posjetuako su fotosi, tesko da ces to ukrotiti
E hvala na savjetu.popodne onda idu pripreme za presađivanje.kad sve obavim ovih par dana posaljem slike.Onda ih topiraj jednom i nastavi sa LST, sad ti je super vrijeme za to.
Prvo presadi kada je zemlja suha, zalij nakon presadjivanja, te ju pusti nekoliko dana da dodje na sebe.
Onda odrezi taj najvisi vrh evo dolje primjer sam ti ostavio gdje odrezati.
Naravno.bit cu njezan prema njoj ko prema djevici,kad vec ovako napreduju onda neka bude nesto od njihSve se moze ukrotiti, pogotovo photos.
Samo ti nju capni i vidit ces kako ce u sirinu ici, a onda kako bude rasla veži joj grane prema dolje i to ce sve dobro biti.
Obavezno vodi racuna da ju nakon topinga ostavis nekoliko dana pa mozda i tjedan dva bez stresa jer je topiranje dosta velik stres za biljku.
naravno, ali tri fotke na terasi od 3 ili koliko vec m² sa 4 meseca vege?Sve se moze ukrotiti, pogotovo photos.