Poz ekipa nije me bilo odavno, prosle fodine sam uzgajao dvije prelijepe autice napolju i bas sam zadovoljan bio i kvalitetom i kvantitetom, nego da ne zamaram, kad sam sve to ispusio morao sam se vratit u svoj grad, i raditi u porodicnu firmu pa sam odlucio a, i bio sam donekle prisiljen da malo batalim pusit, posto moji to ne da ne vole, nego kao da je najgora droga na svijetu, pa sam usao u dil sa mojima da radim jako lagan fin i profitabilan posao pod uslovom da ne duvam, i ja pristanem. Dugo sam bio bez vuje, ali ljeto u mom primorskom gradu(a tada ne radim) jako je dosadno bez iste pa sam se opustio i pusio nekih 20ak dana svaki dan. Batalio da pusim, jer krece sezona rada 20 avgusta, i evo 30 avg traze mi mokracu za test. Ja kazem ne mogu sad pisat i podjem u prodavnicu, kupim test, ja posle 10 dana pozitivan kao da sam juce zapalio, i sta cu, zapalim pravo za grad dje sam nekad studirao i radio. Cekajuci moje da dodju tamo sa testom pio sam bukvalno svaki dan po 3L vode i 2L pive. Pij pissss, pij pisss i tako satima. I gle cuda za dan i po, linija na testu je bila tako vidljiva da sam stekao utisak da se test moze vec nakon 3-4 dana lagano prevariti na tu foru. Hmmm tacno mi voda na usta ide, bojim se da cu se pretvoriti u Galon vode
znaci kad prigusti, mnogo tecnosti i mnogo mokrenja, i moze sve. Prastajte na duzi post, ali ja ne umijem drugacije ako to nije lijepo napisano