otkud znam, ja nisam kod vas ovo je standardna posuda za urin, pitao si kolika je a ne da li meri tempznaci kod nas nema onih casica koje temperaturu pokazu?
otkud znam, ja nisam kod vas ovo je standardna posuda za urin, pitao si kolika je a ne da li meri tempznaci kod nas nema onih casica koje temperaturu pokazu?
A ti bi nekog provjeravao?
Da, naravno da se placa. Zavisi samo od metode testiranja. (koliko para toliko muzike)
Mozes kupiti test i u apotekama-ljekarnama.
A ti bi nekog provjeravao?
Da, naravno da se placa. Zavisi samo od metode testiranja. (koliko para toliko muzike)
Mozes kupiti test i u apotekama-ljekarnama.
U tom slučaju pravac ambulanta, i izložiš situaciju porodičnom doktoru.Ne, ne zelim da kupujem nista, zelim putem krvi da proverim brata.
koliko brat ima godina? ako si beogradu odes u lorijen ili neku drugu privatnu kliniki, ipak lorijen je jedan od boljih za te stvari. malo su skuplji al nista preterano, rezzz dobijes za par minuta.Koliko bi otprilike kostalo da se izvadi krv na th
Upale oci, kese ispod ociju
meni ovo lici na onu zajebanu drogu...zutu drogu, daj boze da gresim. u svakom slucaju vodi ga na kontrolu sto pre i srecno.usporeno prica
a vidi, zakonsko pravo imas, samo si onda mogla to i malo ranije. sad ako je vec na korak do punoletstva... ne znam, po meni uvek bolje izgraditi poverenje sa decom nego ih kontrolisati kao da si policija. trebalo bi da si za tih 17 godina upoznala svoje dete, al ako mislis da treba i test, odradi test u nadi da cela prica nece izazvati kontraefekat. sto spomenu gore ekipa, pubertet moze svasta da povuce, mozda je samo vutra, mozda ciganski spid, mozda ljubavni jadi, hormoni, drugari, cuga... samo imaj takta u celoj prici i shvati da i dete treba da se izbori sa timhtela bih da uradi test pre nego sto napuni 18.
zelim putem krvi da proverim brata.