Ekipa samo da skrenem pažnju da je u RH HHC tretirat jednako kao THC. Ista kazna, isti zakon, isti uvjeti. Ulove te sa HHCom, kao da su te ulovili sa THCom. Da, neke trgovine u neznanju stavljaju na naše tržište.
Ovo u privitku je službeni odgovor (nisam ja slao upit, no došlo je do mene), a kako prolazi ekipa koju uhvate s tim možete guglati sami, evo prvi
LINK koji google baca:
"Pritom je V. okr. samostalno i neovisno o djelovanju kriminalne grupacije, od točno neutvrđenog dana do 18. kolovoza 2022. u Zagrebu, u cilju stjecanja nepripadne materijalne dobiti, radi daljnje preprodaje kod sebe držao ukupno 2,6 kilograma kanabisa i smole kanabisa koji sadrže zabranjeni HHC."
Iako nije na meni da vodim brigu o vašem zdravlju i onome što stavljate u sebe, dajem prijateljski heads up - ne postoji službeni lab na razini EU, a čak ni šire koji ovo radi po nekim GMP regulama i slično. Ekipa doslovno kemija u manjim labosima. HHC se u biljci pojavljuje nativno u promilima, a kemija se sa procesom hidrogenacije - i neke druge namirnice u svakodnevnoj upotrebi ne vezano za ovo se dobivaju ovim putem. Zatim, ako pričamo o infuzanim cvjetovima, ide pod špricke (štrcalice), u najčešće nehigijenskim uvjetima i sl.
I opet dolazimo do suštine - a to je da zbog ilegalnosti drage nam biljke, svakakve tvrtke i shady pojedinci nalaze načina kako zaraditi novce. Da je vutra legalna, vjerojatno za HHC ne biste ni čuli
Za one koji žele znati više ->
LINKY