Cao ljudi, evo naso sam topic pa da spodelim moje iskustvo.
U pitanji toga, nije da sam prevario test thc nego jednostavno se desilo ajde da me moji testiraju i sve to u casici urin itd, ali ja bio siguran da cu biti pozitivan pa sad jebes ga, i to sam im i reko. Ali kad lepo vidim posle nekoliko minuta vidim da je test negativan i sam se bas zacudio, sta kako?
Epa nisam uopste ni siguran u cemu je bilo sve to i zasto je pokazalo negativno, a pusio sam nedelju dana pre testa, celu nedelju svako vece po 3-4 jointa. I bio siguran, bem ga bicu pozitivan.
Kad sad bolje razmislim, zasto sam ispao negativan?
Bili smo s caletom do jedne banje kod nas, izvorska voda i tamo idu ljudi pune vodu, sto i jeste bas izvorska prirodna voda koja sadrzi jod u njenom sustavu i pomaze pri raznih bolesti (ne sad kao rak i neke teze bolesti), leci reumu, isto pomaze pri nervoze i drugih negativnih stanja ili tegoba.
Napunili mi 2 gajbe i dosli kuci, i ja tako svaki dan pijem samo tu vodu, tu tamo pijem i iz cesme (dosta odvratnija voda), i mislim ajde sve u redu. Ali kad sad bolje razmislim, mozda je i to neki faktor da uradi tako nesto, sto i stvarno mislim tako, da mi je pomogla da nekako se manem ove situacije i da sve napokon bude u redu. A sad jeste, dosta sam jeo paradajza, pravio jednom dvaput vocni smuti, uobicajenih salata itd, sto i to isto mislim da je pomoglo. Ali glavna je ta voda mislim koja sadrzi prirodan jod i da ona cisti telo. Tako da ako negde u vasoj blizini ima toga, mislim da bi stvarno bilo od pomoci, i da to pijete. To je to uglavnom.
Nadam se da sam pomogao ovim.
Pozz