Pola litre je 1000din kazem ti,ma da bre malo istruzes donji kraj i dobru proverenu zemlju ,flasu od gore plasticnu od 2l izbusi par rupa 10f.Prskaj je redovno i obavezno dogrejavaj taj pot od dole ili drzi negde na ugodnu tempe.20-25c i mora da proradi.Ja sam ti naveo resivere posto ih manje vise imaju sva domacinstva a meni su se pokazali idealni bas greju koliko treba i cim provalis da se vrhovi pomeraju ili ti pocnu donji listovi da blede znas da se koren primio.Stavis ih u prozor posle ili u box ili neznam gde vec hoces.Eto cisto da znas da moze i bez hormona a ja sam to provalio slucajno i to samo u jednoj recenice negde gde je nas veliki manitu Power rekao .MOZE i bez hormona.Nista covek nije dalje objasnjavao to je bilo u nekoj temi tamo nemam pojima ni ja vise ali ja nisam sumljao ni sekundu u tu njegovu izjavu i probao i stvarno je tako.Daj im uslove samo koje traze i nema beda kako prema klonovima tako i u uzgoju.Ja sve sto sam naucio to je bilo sa ovog foruma od starijih clanova i zato se osecam duznim da i ja podelim dalje sve to...litar blooma za 1000 din